Advies

Stel een vraag

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Duurzaamheid

Duurzaamheid is in onze maatschappij een actueel en terugkerend thema. In de vastgoedwereld zijn er tal van richtlijnen ontwikkeld om aan dit thema invulling te geven. Denk hierbij aan GPR-gebouw, EPA-W, EPA-U, BREEAM. De ene methodiek leent zich meer voor kantoren en de andere juist weer voor woningen. Hoewel de meetmethodes in detail van elkaar afwijken, hebben ze met elkaar gemeen dat ze zoeken naar zo materiaal- en energiezuinig concept. Binnen de disciplines bouw en installatie zijn er diverse mogelijkheden om duurzaam om te gaan met een gebouw. Denk hierbij aan energiezuinige installatieconcepten, het toepassen van duurzame materialen of het verlengen van de levensduur van gebouwdelen door middel van integraal vastgoedonderhoud.

Koers adviseert haar opdrachtgevers graag over de mogelijkheden binnen hun gebouw en denkt actief mee in alle stadia van een project om invulling te geven aan de duurzaamheiddoelstellingen.

Stel een vraag

 

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Titel 2

Overname Gebr. Ouwendijk BV

18 september 2018

Per 17 september is Aannemersbedrijf Gebr. Ouwendijk B.V. overgenomen door Koers Groep. De overname vormt een samengaan van twee, van oorsprong, Rotterdamse familiebedrijven die hiermee gaan profiteren van synergie op velerlei gebieden. 

Lees meer

Vastgoedcup 2018

9 augustus 2018

Op 20 september aanstaande vindt de zesde editie van de MAIN Vastgoedcup plaats. Koers is erbij!

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt maandelijks een e-mail nieuwsbrief.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Referentie

Kinderdagverblijf Leiden

In opdracht van CompaNanny realiseerde Koers Groep in Leiden dit mooie kinderdagverblijf.

Lees meer

Entreerenovatie Universiteit Leiden

In opdracht van het vastgoedbedrijf van de Universiteit Leiden verzorgde Koers Groep een grootschalige entreeverbouwing aan de Niels Bohrweg te Leiden.

Lees meer

Renovatie Morskring

Koers Groep verzorgde in opdracht van PROO Leiden een algehele renovatie, uitbreiding en facelift van basisschool de Morskring in Leiden.  

Lees meer

Titel 5

Titel 3

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Contact

Koers Groep
Bijdorp-Oost 56 • 2992 LA Barendrecht
Postbus 309 • 2990 AH Barendrecht

T 080-0990220
E info@koers.com

Naar contactformulier