Bouw

Stel een vraag

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Integraal vastgoedonderhoud

Wij zien dat de vraag naar integraal vastgoedonderhoud sterk toeneemt. Bij onze werkzaamheden streven we naar een integrale aanpak waarbij we de werkzaamheden binnen alle disciplines goed op elkaar afstemmen en we onze opdrachtgever voor al hun onderhoud met 1 aanspreekpunt van dienst kunnen zijn. Voor zowel bouwkundig- als installatietechnisch onderhoud bent u bij Koers aan het juiste adres, maar ook tuinonderhoud, bewakingssystemen, zonwering etc. kan door ons worden verzorgd.

Aan onze opdrachtgevers in het contractonderhoud bieden wij de mogelijkheid om via een efficiënt vastgoedinformatiesysteem opdrachten te registreren en te volgen. Zo heeft u een optimaal rendement bij een minimale belasting op de interne organisatie.

Een efficient sturingsmiddel voor het onderhoud van gebouwen is het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). In een MJOP worden van alle onderhoudsgevoelige elementen van een gebouw vastgesteld wanneer, hoe vaak en welke onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk zijn om de staat van onderhoud van dat gebouw op een bepaald gewenst conditieniveau te houden of te krijgen. Koers adviseert u graag over het meerjarenonderhoud van uw gebouw. 

 

Stel een vraag

 

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Titel 2

Overname Jansen & Vis

4 november 2019

Per 4 november is Jansen & Vis Aannemers uit Aarle-Rixtel overgenomen door Koers Groep. De overname vormt een samengaan van twee familiebedrijven uit twee verschillende delen van Nederland. 

Lees meer

The Road to Paris - Hét nieuwe verduurzamingsconcept voor kantoorgebouwen

4 juni 2019

The Road to Paris is hét nieuwe verduurzamingsconcept voor kantoorpanden. Samen met Ingenieursbureau IOB, MAIN energie, SPIE Nederland en Goodmorrow werkt Koers groep aan een integrale aanpak die zich richt op het verminderen van de energievraag van kantoren. 

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt maandelijks een e-mail nieuwsbrief.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Titel 4

Titel 5

Titel 3

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Contact

Koers Groep
Bijdorp-Oost 56 • 2992 LA Barendrecht
Postbus 309 • 2990 AH Barendrecht

T 080-0990220
E info@koers.com

Naar contactformulier