Disclaimer

Heeft u vragen?

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Koers. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van De Koers. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Het is niet toegestaan de website onder een ander domein online te plaatsen, e-mail adressen of andere contactgegevens van de website af te nemen om hiermee misbruik te plegen, zoals spam en reclametelefoontjes of welke andere vorm van misbruik die hierboven niet is beschreven of aangeduid met een voorbeeld, maar waarvan beschrijvingen te vinden zijn in de Nederlandse wet.

De op deze website getoonde informatie wordt door Koers met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
 Koers behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
  Bepaalde links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Koers, welke geen eigendom zijn van Koers, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Koers. Hoewel Koers uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Koers worden onderhouden wordt afgewezen.
 Koers sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Stel een vraag

 

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Referentie

45-jarig jubileum

17 oktober 2017

Vandaag is het precies 45 jaar geleden dat in hartje Rotterdam het Bouwbedrijf Koers werd opgericht. 

Lees meer

Restauratie Schouwweg Wassenaar

9 oktober 2017

Koers Leiden restaureert deze monumentale woning aan de Schouwweg in Wassenaar.

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt maandelijks een e-mail nieuwsbrief.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Titel 4

Titel 5

Titel 3

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Contact

Koers Groep
Bijdorp-Oost 56 • 2992 LA Barendrecht
Postbus 309 • 2990 AH Barendrecht

T 080-0990220
E info@koers.com

Naar contactformulier