Over Koers

Stel een vraag

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Not al fields have been filled correctly
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Koers onderkent haar verantwoordelijkheid met het oog op toekomstige generaties. Wij streven ernaar onze milieuprestaties te verbeteren en wij treffen alle, redelijkerwijs mogelijke maatregelen om onze activiteiten zodanig uit te voeren dat negatieve milieueffecten zo minimaal mogelijk zijn.

Wij onderkennen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de natuur en streven ernaar elk negatief effect zo klein mogelijk te houden. Wij onderkennen het energiegebruik van de gebouwde omgeving en de uitdagingen om klimaatverandering tegen te gaan.

Wij zetten ons in om de energie-efficiency van onze activiteiten, producten en diensten te verbeteren. Wij zullen onze activiteiten en prestaties regelmatig evalueren om na te gaan hoe wij energie, transport en watergebruik kunnen verminderen.

Ook bevorderen wij hergebruik en proberen wij afval zoveel mogelijk te beperken en te scheiden. Waar mogelijk zullen wij alternatieve materialen en methoden toepassen om in samenwerking met onze opdrachtgevers en toeleveranciers grondstoffen optimaal te gebruiken. Zoals u van ons mag verwachten scheiden wij onze afvalstromen en proberen wij hergebruik te stimuleren. Zo werpen wij onze (elektrische) gereedschappen niet weg, maar doneren deze aan de stichting “gered gereedschap”.Deze stichting reviseert de (elektrische) gereedschappen, waar zij deze uitleveren aan kleinschalige producties en scholen in ontwikkelingslanden, waardoor mensen op eigen kracht een eigen inkomen kunnen verdienen. Hergebruik stimuleren we ook door rest afval van elektrische apparaten en lampen in te zamelen voor stichting “Nederlandse Verwijdering Metalektro Producten“ (NVMP). Deze stichting draagt er zorg voor dat afval en afgedankt materiaal weer opnieuw door fabrikanten in het productieproces worden ingezet.

  • Not al fields have been filled correctly
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt maandelijks een e-mail nieuwsbrief.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Titel 4

Titel 5

Titel 3

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Contact

Koers Groep
Bijdorp-Oost 56 • 2992 LA Barendrecht
Postbus 309 • 2990 AH Barendrecht

T 080-0990220
E info@koers.com

Naar contactformulier