Werken bij

Stel een vraag

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Stage / leerplek

Koers werkt intensief samen met verschillende technische vakopleidingen en biedt graag ruimte aan jonge aanstaande vakmensen om stage te lopen en praktijkervaring op te doen. Als professionele en innovatieve organisatie vinden  wij het belangrijk om onszelf steeds te blijven ontwikkelen. Dat geldt voor onze medewerkers,  voor nieuwe en potentiële medewerkers, maar ook voor de gehele Koers Groep. 

Koers is tevens via Kenteq een erkend leerbedrijf voor installateurs waarbij we VMBO en MBO leerlingen een praktijkopleiding te geven. Binnen ons bedrijf is een praktijkopleider verantwoordelijk voor de praktijkopleiding en voor de coaching van de leerlingen.

Wij leveren graag een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze mensen. Denk aan bijvoorbeeld praktijktrainingen, voorlichtingsbijeenkomsten door leveranciers, individuele opleidingen en trainingen, loopbaantrajecten, scholingsplannen en in-company workshops. Wij vinden het belangrijk dat kennis wordt gedeeld en dat collega's zoveel mogelijk nieuwe collega's in de praktijk begeleiden. Zo voelt een nieuwe medewerker zich snel thuis in onze organisatie en krijgt hij de beste praktijkervaring die we kunnen bieden.

We werken voortdurend met leerlingen die een loopbaantraining willen volgen en met stagiaires. Door jonge mensen aan te trekken, blijven wij een jonge organisatie. In de praktijk pakt dat geweldig uit en vullen jong en oud elkaar goed aan met nieuwe technieken en ervaringen. Na afronding van een stage en een opleiding vinden veel van onze stagiaires en leerlingen een baan binnen de Koers Groep.

Heb je interesse in een stage of leerplek bij Koers? Vul dan op de pagina met vacatures het formulier voor de open sollicitatie in.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt maandelijks een e-mail nieuwsbrief.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Titel 4

Vestigingen

Routeplanner

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Contact

Koers Groep
Bijdorp-Oost 56 • 2992 LA Barendrecht
Postbus 309 • 2990 AH Barendrecht

T 080-0990220
E info@koers.com

Naar contactformulier