Vacature overzicht


U kunt binnen het vacature overzicht zoeken op Vestiging:Werkvoorbereider - calculator | Koers Amsterdam
Periode: FulltimeDe wereld om ons heen verandert en een rap tempo. Dit is in de bouwwereld niet anders. Of het nu gaat om een kantoorpand dat verduurzaamd moet worden, een school die gerenoveerd moet worden of een oude herenpand dat volledig getransformeerd moet worden bij Koers hebben we een passie voor de gebouwen. Samen met een opdrachtgever nieuw leven in deze gebouwen blazen. Met respect voor het verleden bouwen aan de toekomst van morgen. En dat doen we al 47 jaar met veel succes. Eén landelijke organisatie met lokale teams. Hierdoor heb je als collega de zekerheid van een stabiele organisatie én de gezelligheid van een familiebedrijf.

Lees meer

Bouwkundig Projectleider | Utrecht
Periode: FulltimeWordt jij als bouwkundig projectleider enthousiast van projecten die aan de voorkant soms onmogelijk lijken?  Waarbij je samen met je collega’s laat zien wat vakmanschap is en hoe je op creatieve wijze een gebouw tot weer leven krijgt. Een duurzaam leven met oog op de toekomst. Herken jij je hierin én pak jij graag de grotere projecten op? Dan zijn wij op zoek naar jou ter uitbreiding van ons team in Utrecht.

Lees meer

Timmerman 1 | Eindhoven | Aannemersbedrijf Jansen & Vis
Periode: FulltimeEen basisschool opknappen? Een kantoorpand verduurzamen? Of van een oud verlaten pand woningen maken? Wij doen dat allemaal bij Koers en graag samen met jou. Wil jij als vakman deze projecten oppakken? Waarbij je in een hecht team de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent? Solliciteer dan op deze vacature. Dan maken we samen de wereld mooier, waarin jij het verschil kan maken!

Lees meer

Timmerman | Koers Amsterdam
Periode: FulltimeEen basisschool opknappen? Een kantoorpand verduurzamen? Of van een oud verlaten pand woningen maken? Wij doen dat allemaal bij Koers en graag samen met jou. Wil jij als vakman deze projecten oppakken? Waarbij je in een hecht team de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent? Solliciteer dan op deze vacature. Dan maken we samen de wereld mooier, waarin jij het verschil maakt!

Lees meer

Financieel Medewerker | Koers Rotterdam
Periode: 36-40 uurEen oud herenhuis is door een van de bouwteams volledig omgetoverd van kantorencomplex naar duurzame woningen. Met trots staan we te kijken naar het eindresultaat. Samen hebben we een pand weten te transformeren naar een schitterende woningen die weer vele jaren meekunnen. Bouw succesvol afgerond? check! Aan jou de uitdaging samen met het financiële team ook financieel het project te sluiten! 

 

Lees meer

Calculator voor nieuw op te zetten bedrijfsbureau | Koers Rotterdam
Periode: FulltimeBen jij als calculator toe aan de volgende stap in je carrière? Wil je meer vrijheid in het uitvoeren van je werk en wil je de uitdaging aangaan om op termijn Hoofd Bedrijfsbureau van Koers te worden? Bekijk dan direct deze vaacture?

Lees meer

Projectleider Montageteam | Koers Rotterdam
Periode: FulltimeAls projectleider binnen het montageteam heb je de leiding over meerdere kleinere projecten tegelijkertijd. Hierdoor is het belangrijk is om bij aanvang een goede inschatting te maken van het werk en hier een kloppende planning én offerte bij te maken. De bouwkundige offertes bevatten vaak weinig ruimte. Aan jou de uitdaging om deze scherp en realistisch in te zeten. Tijdens de uitvoering van het project kan het toch altijd anders gaan dan vooraf bedacht. Je begrijpt dat snel anticiperen nu belangrijk is. Samen met je teammanager ben jij aan het einde van de rit verantwoordelijk voor een succesvol project!

Lees meer

Planner / Werkvoorbereider Montageteam | Koers Rotterdam
Periode: FulltimeOf je nu de eigenaar bent van een gebouw of de gebruiker, op het moment dat er iets gebeurt wil je snel en op een goede manier geholpen worden. Of het nu gaat om het herstellen van een dak bij stormschade (bouwkundig) of om een defect aan een verwarmingselement (installatietechnisch): je verwacht service. En dat begrijpen wij bij KOERS. En om goed aan die vraag te kunnen voldoen zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een planner montageteam op het hoofdkantoor in Barendrecht.

Lees meer

Timmerman | Meewerkend Voorman | Koers Rotterdam
Periode: FulltimeEen basisschool opknappen? Een kantoorpand verduurzamen? Of van een oud verlaten pand woningen maken? Wij doen dat allemaal bij Koers en graag samen met jou. Wil jij als vakman deze projecten oppakken? Waarbij je in een hecht team de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent? Solliciteer dan op deze vacature. Dan maken we samen de wereld mooier, waarin jij het verschil maakt!

Lees meer

Timmerman Montageteam | Koers Rotterdam
Periode: FulltimeEen voorgevel die met spoed vervangen moet worden? Een lekkage die voor schade heeft gezorgd moet opgeknapt worden of een kantoorpand waar diverse rotte kozijnen vervangen moeten worden? Projecten die het montageteam van Koers met veel plezier oppakt. Mooie projecten waarbij je niet van deur naar deur hoeft te rennen, maar ook niet wekenlang op dezelfde locatie werkzaam bent. Wil jij als vakman deze projecten oppakken? Waarbij je in een hecht team de vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent? Solliciteer dan op deze vacature. Dan maken we samen de wereld mooier, waarin jij het verschil maakt!

Lees meer
Staat er geen geschikte vacature tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Stel een vraag

 

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Nieuws

Overname Jansen & Vis

4 november 2019

Per 4 november is Jansen & Vis Aannemers uit Aarle-Rixtel overgenomen door Koers Groep. De overname vormt een samengaan van twee familiebedrijven uit twee verschillende delen van Nederland. 

Lees meer

The Road to Paris - Hét nieuwe verduurzamingsconcept voor kantoorgebouwen

4 juni 2019

The Road to Paris is hét nieuwe verduurzamingsconcept voor kantoorpanden. Samen met Ingenieursbureau IOB, MAIN energie, SPIE Nederland en Goodmorrow werkt Koers groep aan een integrale aanpak die zich richt op het verminderen van de energievraag van kantoren. 

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt maandelijks een e-mail nieuwsbrief.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Referentie

Routeplanner

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Contact

Koers Groep
Bijdorp-Oost 56 • 2992 LA Barendrecht
Postbus 309 • 2990 AH Barendrecht

T 080-0990220
E info@koers.com

Naar contactformulier