Installatie

Stel een vraag

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Installatietechniek

De discipline installatietechniek is naast de discipline bouw een van onze hoofddisciplines. Met een specialistisch team aan medewerkers kunnen wij u van dienst zien op het gebied van alle voorkomende installatietechnische werkzaamheden. Iedere opdrachtgever is uniek en heeft daardoor eigen individuele wensen. Iedere opdrachtgever vraagt dus ook om een unieke aanpak toegespitst op de in het gebouw aanwezige installaties. Wij zijn u graag van dienst met alle werkzaamheden op het gebied van E /W installaties en HVAC.

Het ontwikkelen van een visie of beleid op het gebied van MVO en energiebesparing is een steeds belangrijker thema voor veel bedrijven. Steeds meer bedrijven vragen ook van hun samenwerkende partners dat zij op concrete wijze invulling geven aan het thema duurzaamheid. Populaire methodes om de doelstellingen op het gebied van energiebesparing te vervullen, zijn het toepassen van isolatiemaatregelen in combinatie met het gebruik van Duurzame Energie. De toepassing van een duurzame energiesystemen zoals het plaatsen van zonnepanelen kan een flinke besparing opleveren ten opzichte van de huidige energierekening. Belangrijk bij het uitvoeren van maatregelen op het gebied van energiebesparing zijn uiteraard de benodigde initiële investering en de terugverdientijd.

Koers is vanwege haar expertise op het gebied van installaties en gebouwen uitstekend in staat om u te adviseren inzake de mogelijkheden voor het toepassen van duurzame energie en energiebesparing voor uw gebouw. Uiteraard leveren wij kwalitatief hoogwaardige systemen waarbij een garantie wordt gegeven op het systeem. Aanvullend op het plaatsen en installeren van uw zonne-energiesysteem bieden wij u een complete onderhoudsservice en monitoring van uw systeem, zodat u zeker bent van een optimaal rendement.

In samenwerking met onze specialistische partners kunnen wij voor u een totaaloplossing uitwerken op het gebied van zonne-energie. Daarbij brengen wij voor u de mogelijkheden, de benodigde investering, de besparing en de terugverdientijd inzichtelijk.

Stel een vraag

 

Neem telefonisch contact met ons op of
verstuur een vraag per e-mail.

T 088-0990220

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.Titel 2

Overname Gebr. Ouwendijk BV

18 september 2018

Per 17 september is Aannemersbedrijf Gebr. Ouwendijk B.V. overgenomen door Koers Groep. De overname vormt een samengaan van twee, van oorsprong, Rotterdamse familiebedrijven die hiermee gaan profiteren van synergie op velerlei gebieden. 

Lees meer

Vastgoedcup 2018

9 augustus 2018

Op 20 september aanstaande vindt de zesde editie van de MAIN Vastgoedcup plaats. Koers is erbij!

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt maandelijks een e-mail nieuwsbrief.

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Titel 4

Titel 5

Titel 3

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Contact

Koers Groep
Bijdorp-Oost 56 • 2992 LA Barendrecht
Postbus 309 • 2990 AH Barendrecht

T 080-0990220
E info@koers.com

Naar contactformulier