KOERS maakt het verschil
KOERS Eindhoven | KOERS

Bouwbedrijf Eindhoven: gedreven door technologie en duurzaamheid

KOERS bouwbedrijf Eindhoven opereert als innovatieve bouwgroep in het hightech hart van Nederland. Als aannemersbedrijf ontwikkelen, bouwen en onderhouden we vastgoed. Door gebouwen duurzaam, gastvrij, veilig en slim te maken, maken we het verschil voor onze klanten in zowel het commercieel als residentieel vastgoed. Op zoek naar een vernieuwend aannemersbedrijf voor een bouwproject op maat? Dan ben je bij KOERS in goede handen! We vertellen je graag wat onze onderscheidende factor is als aannemer in Eindhoven.

Het ontstaan van KOERS: bouwbedrijf Eindhoven

Als onderdeel van de KOERS Bouwgroep zijn wij als aannemersbedrijf actief vanuit het mooie Brabant. Deze vestiging is ontstaan met de overname van bouwbedrijf Janssen & Vis in 2019. Een echt familiebedrijf en 75 jaar lang een gevestigde naam in de regio. Een gouden combinatie met de landelijke dekking van KOERS.

KOERS is in 1972 opgericht door Harrie en Trudi Koers. Het werd vanaf het begin al gedreven door technologie. Begonnen als traditioneel onderhoudsbedrijf met de focus op bestaand vastgoed is het uitgegroeid tot ontwikkelende bouwer met de focus op innovatie en duurzaamheid. In de afgelopen 50 jaar is het bedrijf gegroeid in portfolio, in personeel en in vestigingen. KOERS heeft naast Eindhoven vestigingen in Rotterdam, Gouda, Utrecht, Amsterdam en Leiden.

Onderscheidend aannemersbedrijf

Als aannemer in Eindhoven worden we gedreven door tevreden gebruikers, dat is onze focus. Door betrokkenen van het begin tot het einde van een project mee te nemen, staan de gebruikers centraal. We houden ons voornamelijk bezig met integrale onderhoudsprojecten, energetische renovaties, transformatie en innovatieve nieuwbouw. Als we iets zeggen, dan doen we het ook. Want afspraak is afspraak.

Kies je voor ons als aannemer, dan verzorgen we de planontwikkeling en realiseren we duurzame projecten op maat. Ons professionele team is altijd op de hoogte van alle nieuwe eisen en regels die worden gesteld aan verbouwingen. Door slimme technologie te gebruiken, maken we gebouwen beter.

Brabantse projecten

Uiteraard hebben we als Brabantse aannemer in Eindhoven ook al genoeg mooie projecten in Brabant mogen doen. Een mooi voorbeeld hiervan is het CPO project Bewust Wonen Werken Boschveld Den Bosch.

CPO Den Bosch

KOERS Eindhoven bouwde voor en met bewoners 23 koopwoningen. Deze woningen moesten voldoen aan diverse eisen op het gebied van duurzaamheid en ecologisch bouwen. Dit woningbouwproject werd gerealiseerd zonder projectontwikkelaar, maar door middel van Collectief particulier opdrachtgeverschap. Wij traden op als aannemer. CPO is een mooi compromis wanneer een standaard nieuwbouwwoning geen optie is, maar zelf bouwen te veel obstakels met zich meebrengt.

Nieuwsgierig naar al onze bouwprojecten? Kijk dan bij onze referenties.

Op zoek naar een aannemer in Eindhoven?

Wil jij het ook helemaal voor elkaar hebben met een slim en gebruiksvriendelijk gebouw? En ben je niet bang om te innoveren? Neem dan gerust contact met ons op. KOERS is een professionele aannemer met een oplossing op maat. Van een renovatie tot een complete verbouwing, wij zorgen voor een tevreden gebruiker. Door jarenlange ervaring met verschillende bouwprojecten kunnen we alle eisen en wensen realiseren die je hebt voor jouw verbouwing of bouwproject. Als jouw bouwbedrijf in Eindhoven nemen we elk project van a tot z uit handen.

KOERS Eindhoven
Vestigingen
KOERS Eindhoven
Naar boven