KOERS maakt het verschil
KOERS Eindhoven | KOERS

KOERS Eindhoven

KOERS Eindhoven
Esp 252
5633 AC Eindhoven
088 0990 220 info@koers.com

Welkom bij KOERS Eindhoven. Onze Brabantse vestiging komt voort uit de overname van bouwbedrijf Janssen & Vis in 2019. Een echt Brabants familiebedrijf dat in de loop van haar ruim 75-jarig bestaan een mooie naam opbouwde in de regio. Sindsdien kunnen we klanten ook met de zachte G bedienen, maar nu met behulp van de landelijke dekking en kennis van de KOERS Bouwgroep.

Koers Bouwgroep

KOERS voelt zich helemaal thuis in het hightech hart van Nederland. We zijn immers een innovatieve, door duurzaamheid en technologie gedreven bouwgroep. Ons dagelijks werk is het ontwikkelen, bouwen, onderhouden van zowel commercieel als residentieel vastgoed. We maken gebouwen gezond, duurzaam, gastvrij, veilig, slim en aantrekkelijk.

De kracht van KOERS Eindhoven

Integrale onderhoudsprojecten en energetische renovaties hebben onze bijzondere focus. Daarnaast zetten wij stevig in op transformatie en innovatieve nieuwbouw. We verzorgen de planontwikkeling en realiseren duurzame maatwerk-projecten. Vanaf start tot oplevering worden de betrokkenen proactief meegenomen en staan de gebruikers in het gehele proces centraal.

Tevreden gebruikers
We hebben gevoel voor de locale markt en de eisen die worden gesteld aan de bouw. Duurzaamheid is een van onze speerpunten. We willen betere gebouwen maken, voor een betere toekomst. Met maar een doel voor ogen: een tevreden gebruiker. Zodat onze opdrachtgevers het helemaal voor elkaar hebben. Want afspraak is afspraak.

Onze referenties

Alle referenties

Team Eindhoven

Harold Koers

DGA | algemeen directeur
088 09 90 220 info@koers.com
KOERS Eindhoven
Esp 252
5633 AC Eindhoven
088 0990 220 info@koers.com
Route
Naar boven