KOERS maakt het verschil

Isa van Sprang, kersvers sales engineer voor de regio Brabant bij KOERS

Ze woont volgens eigen zeggen in de allermooiste stad van Nederland, namelijk Den Bosch, en ze werkt sinds 1 november bij KOERS als sales engineer. Met als belangrijkste uitdaging KOERS steviger op de kaart te zetten in met name de regio Zuid-Nederland. Haar naam: Isa van Sprang.

Hoewel Isa per 1 november officieel in dienst trad bij KOERS, was ze al in de week daarvoor aanwezig op de PROVADA namens KOERS. Super interessant volgens haar, waarbij ze niet alleen kennis maakte met bestaande klanten en op zoek was naar potentiële nieuwe, maar waar ze ook tal van presentaties bijwoonde. Met name op het gebied van innovaties. “Er was een sessie over elektrische energieopslag in de woningbouw waarbij ik dacht dat-ie mijn afstudeerscriptie gebruikt had”, vertelt ze lachend.

Isa aan het inwerken op het hoofdkantoor te Barendrecht
Isa aan het inwerken op het hoofdkantoor te Barendrecht
“KOERS is een zeer vooruitstrevende aannemer die voorop loopt op innovatief gebied. Dat past perfect bij mij.”
Isa van Sprang

Volop enthousiasme

Het enthousiasme spat ervan af bij deze 23-jarige Brabantse brunette, die deze zomer afstudeerde als bouwkundige aan de Avans Hogeschool in haar woonplaats, met als afstudeerrichting bouwmanagement. Haar scriptie ging dus over elektrische energieopslag in de woningbouw. Een heel actueel thema: “Ik vond onderzoek doen naar tiny houses wel een beetje een afgekloven onderwerp. Dat deed bijna iedereen in mijn klas”, aldus Isa, die haar interesse in superactuele onderwerpen als innovatie en duurzaamheid vorm gaf door een heel praktisch onderzoek. “Mijn onderzoek sluit aan bij problemen die nu heel erg spelen in de bouw. Ik heb het onderzoek gedaan samen met een afstudeerpartner voor een bouwbedrijf waar dit probleem concreet aan de hand was. Ook op de PROVADA merkte ik dat mensen in dit onderwerp heel erg zijn geïnteresseerd. Dat is leuk. Duurzaamheid staat kennelijk op dit moment centraal in de bouw maar voor mij is dat een vanzelfsprekend onderdeel van een gebouw.”

Prima op d’r plek

Met haar bouwkundige achtergrond en kennis op het gebied van duurzaamheid voelt ze zich bij KOERS uitstekend op haar plek, want KOERS is volgens haar een zeer vooruitstrevende bouwgroep die voorop loopt op innovatief gebied. Isa: “Bij KOERS is men enthousiast bezig met onderwerpen zoals duurzaamheid, klimaat, klimaatadaptatie, circulariteit en innovatie in de breedste zin van het woord. KOERS is toekomst gericht en wil gebouwen op voorsprong brengen. KOERS vormt in dat opzicht en een nieuwe generatie makers en noemt dat de makers-revolutie. Dat zie je ook aan initiatieven als Platform 2050 en Road to Paris. En aan de activiteiten op het gebied van modulaire bouw onder de noemer MURADO. Bij een ouderwetse, meer traditionele aannemer had ik ook niet gepast. Ik heb tijdens mijn studie twee keer stage gelopen bij een van de grootste bouwers van Nederland en daar spelen die actuele thema’s natuurlijk ook wel een rol. Maar tegelijkertijd passen ze nog heel veel traditionele bouwmethodes toe.” Haar ontvangst bij KOERS was volgens eigen zeggen hartverwarmend: “Iedereen is enthousiast en heel hartelijk. Collega’s zijn erg geïnteresseerd en zijn ook enthousiast over KOERS zelf. Dat stralen ze echt uit.”

Isa vindt het leuk om kennis te maken met iedereen die geïnteresseerd is in de activiteiten van KOERS in de regio Zuid-Nederland. Ook als u een project wilt bespreken, neem dan contact op met Isa per email isavansprang@koers.com of bel 06- 21320077. KOERS Eindhoven is gevestigd aan de Esp 252 te Eindhoven.

Gerelateerd

Mogelijkheden bespreken voor regio Eindhoven?

Naar boven