KOERS maakt het verschil

Vestigingsmanager Eindhoven

Wij zijn op zoek naar een vestigingsmanager voor onze vestiging in Eindhoven. Sinds 2019 is Koers, door een overname, actief in Brabant. Vanuit de ambities van de bouwgroep wil KOERS de omzet verder uitbouwen door het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers. Wij zoeken een vestigingsmanager met een bewezen staat van dienst en netwerk in de markt van renovatie en onderhoud.

Herken jij je hierin én wil jij met ons het verschil maken? Lees dan snel verder.

Welke uitdaging bieden we jou als Vestigingsmanager?

Je wordt eindverantwoordelijk voor de resultaten en verdere uitbouw van de vestiging in Eindhoven. In overleg en met ondersteuning van de directie zet je het commerciële beleid uit en houd je je voornamelijk bezig met de benadering van (nieuwe) klanten. Naast het werven van nieuwe relaties steek jij ook energie in het optimaal blijven bedienen van bestaande relaties.

Jij weet de KOERS Groep verder op de kaart te zetten in de regio Zuidoost Brabant. Je onderhoudt actief het bestaande netwerk en zorgt ervoor dat de organisatie zich klantgerichter en commerciëler gaat profileren in de regio Eindhoven. Wij zetten graag jouw netwerk in, en zijn benieuwd naar jouw ideeën om nieuwe klanten (regionale bedrijven, vastgoedbeheerders, verzekeraars, woningbouwverenigingen en of zorginstellingen) te benaderen. Jij kan daarentegen gebruik maken van de kennis en ervaring van de KOERS Groep, denk hierbij onder ander aan aansprekende referenties en brede kennis en capaciteit van het centrale bedrijfsbureau en de ondersteunende diensten.

  Wat verwachten wij van een Vestigingsmanager?

  Met jouw ervaring willen we de vestiging Eindhoven nog verder versterken. Je bent de ideale kandidaat als je visie, netwerk, ondernemerschap, klantgerichtheid en commercialiteit meebrengt Daarnaast hopen wij de volgende eigenschappen bij je terug te vinden:

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen bouwkundige renovatie en onderhoud en bezit een aantoonbaar netwerk binnen dit vakgebied
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau (bouwkundig)
  • Je bent energiek, sociaal en ondernemend
  • Je hebt uitstekende kennis van onderhoud en verduurzaming van gebouwen
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Bent daadkrachtig.

  Wat staat hier tegenover?

  KOERS werkt met kleinere teams die allemaal hun eigen verantwoordelijkheid hebben én deze ook zeker krijgen. Hierdoor ben jij als commercieel vestigingsmanager niet één van de vele schakels in het project. Jij bent essentieel voor het slagen van de projecten. Net zoals de timmerman of de projectmanager dit is. Achter deze kleinere teams staat wel een grotere landelijke en bovendien financieel gezonde organisatie. Samen krijgen we het voor elkaar. Hier hoort verder bij:

  • Een goed salaris dat boven de normen van de CAO bouw en Infra ligt. Tussen de € 75-80K vast. Afhankelijk van jouw ervaring gaan we hier graag over in gesprek;
  • Een prestatieafhankelijke bonus;
  • De CAO Bouw en infra kent vele vrije dagen. Liefst 25 vrije dagen én 15 roostervrije dagen. En we gaan niet dicht tijdens de bouwvak dus deze kun je grotendeels naar eigen inzicht opnemen;
  • Een goed ingerichte werkplek met onder andere Navision en Ibis-trad als softwarepakketten op je computer;
  • Een auto met tankpas en een telefoon van de zaak;
  • Wil jij je als vestigingsmanager blijven ontwikkelen? Wij denken graag mee over het volgen van passende opleidingen en cursussen.


  Wil jij meebouwen aan de toekomst van Koers?

  Wacht dan niet langer en reageer gelijk op deze vacature door op de knop solliciteren te drukken!

  Wil je meer weten over de vacature?

  Bel naar afdeling Recruitment via 088 – 099 0220 of mail naar recruitment@koers.com.

  Solliciteren

  Maak jij binnenkort bij KOERS het verschil?
  Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature!

  Meer weten

  Wil je meer weten over de vacature? Bel of stuur een bericht naar onze recruitmentafdeling op 088 0990 220 of mail je vraag naar recruitment@koers.com

  Doorsturen

  Is dit niet direct jouw functie, maar ken je iemand die wij hiervoor zoeken? Stuur dan deze vacature door

  Gerelateerd
  Naar boven