KOERS maakt het verschil

Coördinator Planning

Service is van het grootste belang, of het nu gaat om reparaties aan deuren, ramen, lekkages of andere onderhoudsbehoeften. Bij KOERS begrijpen we dit als geen ander. Om aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers te voldoen, zijn we momenteel op zoek naar een getalenteerde Coördinator Planning om het planningsteam op ons hoofdkantoor in Barendrecht te versterken. We zoeken iemand die servicegericht, daadkrachtig en efficiënt is om onze klanten snel en adequaat van dienst te zijn.

Wat wordt er van jou als Coördinator Planner verwacht?

Als Coördinerend Planner Klantenservice ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de processen binnen onze klantenserviceafdeling en het plannen van uitvoerende werkzaamheden, materieel en medewerkers. Hierbij is de verdeling van je taken ongeveer 30% coördinerende rol en 70% planningswerkzaamheden. Je draagt bij aan het succes van de afdeling door te zorgen voor een optimale balans tussen tijd, service, kwaliteit en arbeid. Een greep uit de taken en verantwoordelijkheden:

 • Je interpreteert afdelingsinformatie en rapporteert deze aan je leidinggevende
 • Je onderhoudt goede relaties met interne en externe partijen, waarbij relatiebeheer en interpersoonlijke communicatie van essentieel belang zijn
 • Op het gebied van coördinatie bewaak je de processen binnen de klantenservice, je analyseert en optimaliseert de processen en je zorgt voor een evaluatie en implementatie van verbeteringen
 • Je ziet toe op de naleving van het veiligheidsbeleid en zorgt ervoor dat medewerkers dit beleid volgen en zorgt voor de uitvoering van het veiligheidsbeleid binnen de opdracht.
 • Qua personeel signaleer je mogelijke capaciteitsproblemen en deelt deze met je leidinggevende en het service &onderhoudsteam; je houdt toezicht op de uitvoering van werkprocessen en waarborgt de naleving van normen en wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit
 • Je voert werkopdrachten in en beheert ze en je inventariseert, bereidt voor, plant en beheert opdrachten
 • Je stuurt uitvoerende medewerkers en externe partijen aan en onderhoudt goede contacten met verschillende externe partijen
 • Je controleert, bereidt financiële en administratieve gegevens voor.

Wat verwachten wij van een Coördinator Planner?

Om succesvol te zijn in deze functie, is het belangrijk dat je de volgende eigenschappen bezit:

 • Je hebt affiniteit met de bouwsector. Een bouwkundige opleiding is zeker niet nodig, maar werkt uiteraard wel mee. Heb je een andere achtergrond in bijvoorbeeld de logistiek of facility en heb je mbo werk- en denkniveau dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
 • Je bent nieuwsgierig. Door de juiste vragen te stellen weet je informatie op te halen die noodzakelijk is om een goede inschatting van het werk te maken.
 • Je vindt het leuk om met vele verschillende partijen in contact te staan zoals monteurs, schademelders, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, overheidsinstellingen, etc. Hierbij aan jou de uitdaging om elke keer de juiste toon te gebruiken om zo een goede band op te bouwen.
 • Het eindresultaat telt. Daarom is het van belang goed te kunnen plannen, ben je nauwkeurig in het verwerken van alle administratie en ben je analytisch sterk. Jij bepaalt tenslotte aan de hand van de informatie welke acties er ondernomen moeten worden.

Wat bieden we jou?

Bij Koers krijg je in een korte tijd veel verantwoordelijkheid. Met jouw ervaring willen we het plannings- en onderhoudsteam nog verder versterken. Wij bieden jou:

 • Een goed salaris dat boven de normen van de CAO Bouw en Infra ligt, wij gaan hier graag over in gesprek met jou;
 • Een jaarcontract met verlenging bij goed functioneren;
 • De mogelijkheid om een dag per week thuis te werken. Uiteraard horen daar de benodigde faciliteiten bij;
 • Een telefoon en laptop;
 • Pensioenopbouw conform de richtlijnen van de CAO Bouw en Infra, dit bouwen wij samen op;
 • Goed geregelde vrije dagen, 30 vakantiedagen, 10 dagen in het tijdspaarfonds en nog 3 dagen kort verzuim. In totaal dus 43 vakantiedagen. Deze zaken zijn uiteraard conform de cao Bouw en Infra;
 • Een periodieke bijdrage aan je duurzame inzetbaarheid, zodat je gezond kunt blijven werken;
 • Het kunnen volgen van opleidingen en/of cursussen, want jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie is KOERS ?

KOERS is een echt familiebedrijf en een full-service organisatie. We zijn de nieuwe generatie makers met slimme oplossingen voor betere gebouwen. KOERS maakt het verschil met innovatieve oplossingen die met intensieve co-creatie tot stand komen in dienst van het welzijn van gebouw gebruikers. Wij zijn een landelijke speler met meer dan 200 specialisten. Onze strategische pijlers zijn innovatie, co-creatie en welzijn.

Wil jij meebouwen aan de toekomst van KOERS?

Wacht niet langer en reageer meteen op deze vacature via de sollicitatiebutton!

Wil je meer weten over de vacature? Bel of stuur een email naar recruitment@koers.com. Wij kijken ernaar uit om van je te horen! Samen bouwen we aan de toekomst van KOERS!

Solliciteren

Maak jij binnenkort bij KOERS het verschil?
Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature!

Meer weten

Wil je meer weten over de vacature? Bel of stuur een bericht naar onze recruitmentafdeling op 088 0990 220 of mail je vraag naar recruitment@koers.com

Doorsturen

Is dit niet direct jouw functie, maar ken je iemand die wij hiervoor zoeken? Stuur dan deze vacature door

Meer vacatures in deze regio

Planner

Fulltime | Barendrecht

Werkvoorbereider Rotterdam

Fulltime | Rotterdam

Financiële Administratie Medewerker (0,6– 1 FTE)

Parttime of Fulltime | Barendrecht

Naar boven