KOERS maakt het verschil

Financiële Administratie Medewerker (0,6– 1 FTE)

Hou jij ervan om proactief te werken? Ben je accuraat en zoek jij een nieuwe uitdaging? Dat komt mooi uit! Want wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker (focus op crediteurenadministratie).

In deze functie ben je onderdeel van het financiële team, dat bestaat uit collega’s crediteuren, debiteuren en controllers die goed met elkaar samenwerken. Je leidinggevende is onze Financieel Directeur. Heb jij zin om dit team te versterken? Solliciteer dan op deze vacature, want jij maakt voor ons het verschil!

Welke uitdaging krijg jij bij KOERS?

Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de financiële administratie binnen Koers Groep B.V.. De focus ligt op de crediteurenadministratie; jij zorgt voor een juiste afhandeling van de facturen handelt vragen af, en weet verbanden te leggen. Om scherp te blijven help je ook je collega’s omtrent het debiteurenbeleid en voorbereiding voor de jaarrekening. Je werkt samen in een team, waarin we elkaar opvangen bij afwezigheid. Tevens stel je financiële rapportages op om de collega controllers te ondersteunen. Je onderhoudt telefonisch contact met je collega’s en onze klanten. Je bent werkzaam op onze locatie in Barendrecht.

Wat verwachten wij van de Financieel Administratie Medewerker?

Allereerst dat je graag onderdeel wilt uitmaken van ons financiële team, waarin onderling goed met elkaar wordt samengewerkt. Je hebt een goed gevoel voor humor en bent een enthousiast en betrokken persoon. Daarnaast zien wij graag deze punten bij je terug:

 • Proactieve instelling;
 • Meedenken in verbeteringen van het proces;
 • Integer, resultaatgericht en analytisch sterk;
 • Bij voorkeur kennis van Navision (4PS construct), dit is echter niet noodzakelijk;
 • Goede kennis van Excel is een must;
 • Een afgeronde MBO (financiële) opleiding en ruime werkervaring.

Wat bieden wij jou?
Bij Koers krijg je in een korte tijd veel verantwoordelijkheid. Met jouw ervaring willen we het financiële team nog verder versterken. Wij bieden jou:

 • Een goed salaris dat boven de normen van de CAO Bouw en Infra ligt. We gaan hier graag over in gesprek, met jouw achtergrond en ervaring als uitgangspunt;
 • Een ruime vakantiedagenregeling van 43 dagen, 30 vakantiedagen, 10 dagen in het tijdspaarfonds en nog 3 dagen kort verzuim. Deze zaken zijn uiteraard conform de cao Bouw & Infra;
 • Een interessante en afwisselende werkomgeving met fijne collega’s;
 • Een jaarcontract voor 24- 40 uur per week met verlenging bij goed functioneren;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Uiteraard inclusief alle daarbij benodigde faciliteiten;
 • Een telefoon en laptop;
 • Pensioenopbouw conform de richtlijnen van de CAO Bouw en Infra, dit bouwen wij samen op;
 • Een periodieke bijdrage aan je duurzame inzetbaarheid, zodat je gezond kunt blijven werken!

Wie is KOERS ?

KOERS is een echt familiebedrijf en een full-service organisatie. We zijn de nieuwe generatie makers met slimme oplossingen voor betere gebouwen. KOERS maakt het verschil met innovatieve oplossingen die met intensieve co-creatie tot stand komen in dienst van het welzijn van gebouw gebruikers. Wij zijn een landelijke speler met meer dan 200 specialisten. Onze strategische pijlers zijn innovatie, co-creatie en welzijn.

Wil jij meebouwen aan de toekomst van KOERS?

Wacht niet langer en reageer meteen op deze vacature via de sollicitatiebutton!

Wil je meer weten over de vacature? Bel ons of stuur een email naar recruitment@koers.com. Wij kijken ernaar uit om van je te horen! Samen bouwen we aan de toekomst van KOERS!

Solliciteren

Maak jij binnenkort bij KOERS het verschil?
Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature!

Meer weten

Wil je meer weten over de vacature? Bel of stuur een bericht naar onze recruitmentafdeling op 088 0990 220 of mail je vraag naar recruitment@koers.com

Doorsturen

Is dit niet direct jouw functie, maar ken je iemand die wij hiervoor zoeken? Stuur dan deze vacature door

Meer vacatures in deze regio

Coördinator Planning

Fulltime | Barendrecht

Planner

Fulltime | Barendrecht

Werkvoorbereider Rotterdam

Fulltime | Rotterdam

Naar boven