KOERS maakt het verschil

Service Planner

Of je nu de eigenaar bent van een gebouw of de gebruiker, op het moment dat er iets gebeurt wil je snel en op een goede manier geholpen worden. Of het nu gaat om het herstellen van een dak bij stormschade (bouwkundig) of om een defect aan een verwarmingselement (installatietechnisch): je verwacht service. En dat begrijpen wij bij KOERS. Om goed aan die vraag te kunnen voldoen zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een Planner Klantenservice of Service Planner op ons hoofdkantoor in Barendrecht, zodat zij onze klanten slim, daadkrachtig en respectvol kunnen bedienen.

Wat bieden we jou?

Naast de enorm uitdagende functie als Planner Service waarin je veel variatie hebt in je werkzaamheden, kom je te werken in een team van ongeveer 10 collega’s. Jij vormt hierbij een duo met een andere planner. Doordat wij een platte organisatie zijn met korte lijnen krijg je ook veel vrijheid geboden in het uitvoeren van je werk, waarbij iedereen klaar staat om te helpen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring als Planner bieden we jou een salaris aan variërend tussen de € 2.300,- en € 3.000,- bruto per 4 weken. Daarbij ontvang je 35 vakantiedagen en besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling.


Wat wordt er van jou als Service Planner verwacht?

Dagelijks komen er rond de 50 storingsmeldingen binnen die zeer uiteenlopend zijn van aard. Samen met je collega’s is het aan jou de uitdaging om ervoor te zorgen dat alle storingsmeldingen volgens de juiste prioriteit worden opgepakt én voor onze klanten nog veel belangrijker, worden opgelost. Welke werkzaamheden komen hierbij kijken?

 • Na binnenkomst van de melding neem je contact op met de schademelder én de eigenaar/beheerder van het pand. Je vraagt hierbij goed door naar de gemelde storing waardoor je in staat bent de prioriteit van de melding te bepalen.
 • Met behulp van ons planningsysteem ga je op zoek naar de eerstvolgende mogelijkheid om een monteur op pad te sturen. Hierbij houd je o.a. rekening met de personele bezetting en het benodigde materieel en/of materiaal. Waar nodig vraag je een mandaatverhoging aan.
 • Nadat je de storing hebt ingepland zorg je dat alle informatie in het systeem komt te staan, zodat de monteurs ter plekke alle informatie uit de IPad kunnen halen, zoals de inhoud van de opdracht, de locatie, de verwachte tijd dat de herstelwerkzaamheden zullen duren, etc.
 • Omdat het soms lastig in te schatten is welke situatie de monteur ter plekke tegen zal komen kan het voorkomen dat de werkzaamheden korter duren dan gepland of juist langer. Aan jou de uitdaging om continu de planning in de gaten te houden en mogelijke problemen in de planning te voorkomen.
 • Tussentijds en/of na afloop van de herstelwerkzaamheden verwerk je alle ontvangen informatie weer in het systeem. Om dit nauwkeurig te doen haal je geregeld ook zelf de informatie op bij collega monteurs, leveranciers of opdrachtgevers
 • Als de storing naar tevredenheid is opgelost en alle informatie is verwerkt sluit je de order en kunnen je collega’s het financieel afhandelen
 • Uiteraard geef je de klant tijdig een correcte en klantvriendelijke terugkoppeling over de gedane werkzaamheden en of de status van de werkzaamheden.


Wat verwachten wij van een Service Planner?

Doordat jij samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt bent voor zowel onze klanten als voor de monteurs is het belangrijk dat je service- en klantgericht bent. We doen hierbij een beroep op jouw volgende skills:

 • Je hebt affiniteit met de bouwsector. Een bouwkundige opleiding is zeker niet nodig, maar werkt uiteraard wel mee. Heb je een andere achtergrond in bijvoorbeeld de logistiek of facility en heb je mbo werk- en denkniveau dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.
 • Je bent nieuwsgierig. Door de juiste vragen te stellen weet je informatie op te halen die noodzakelijk is om een goede inschatting van het werk te maken.
 • Je vind het leuk om met vele verschillende partijen in contact te staan zoals monteurs, schademelders, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, overheidsinstellingen, etc. Hierbij aan jou de uitdaging om elke keer de juiste toon te gebruiken om zo een goede band op te bouwen.
 • Het eindresultaat telt. Daarom is het van belang goed te kunnen plannen, ben je nauwkeurig in het verwerken van alle administratie en ben je analytisch sterk. Jij bepaalt tenslotte aan de hand van de informatie welke acties er ondernomen moeten worden.


Wie is KOERS ?

KOERS is een echt familiebedrijf en een full-service organisatie. We zijn de nieuwe generatie makers met slimme oplossingen voor betere gebouwen. KOERS maakt het verschil met innovatieve oplossingen die met intensieve co-creatie tot stand komen in dienst van het welzijn van gebouw gebruikers

Wij zijn een landelijke speler met meer dan 200 specialisten. Onze strategische pijlers zijn innovatie, co-creatie en welzijn.


Wil jij meebouwen aan de toekomst van KOERS?

Wacht niet langer en reageer meteen op deze vacature via de sollicitatiebutton!

Wil je meer weten over de vacature? Bel naar 088-0990220 of mail je vraag naar recruitment@koers.com. Hopelijk tot snel!

Solliciteren

Maak jij binnenkort bij KOERS het verschil?
Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature!

Meer weten

Wil je meer weten over de vacature? Bel of stuur een bericht naar onze recruitmentafdeling op 088 0990 220 of mail je vraag naar recruitment@koers.com

Doorsturen

Is dit niet direct jouw functie, maar ken je iemand die wij hiervoor zoeken? Stuur dan deze vacature door

Meer vacatures in deze regio

Naar boven