KOERS maakt het verschil

Stagiair(e) of leerling timmerman Eindhoven

Een Bouwkundige stage bij een bouwbedrijf? Jazeker! Want bij KOERS hebben wij een passie voor onze mensen. Dus ben jij op zoek naar een veelzijdige stage in een levendige en groeiende organisatie waarin geen dag hetzelfde is? Ga jij uitdagingen en veranderingen niet uit de weg? Wil jij een bijdrage leveren aan de vestigingsstrategie, ga jij een flinke boost geven aan ons merk in de regio Eindhoven? Solliciteer dan op deze vacature, want jij maakt voor ons het verschil!

Bij KOERS Groep zijn ongeveer 200 medewerkers in dienst. Van timmerman tot projectleider en van planner tot HR medewerker. Verspreid over 6 vestigingen in Nederland werken wij dagelijks hard om bestaande panden nieuw leven in te blazen. Met een passie voor gebouwen pakt KOERS dit op. Wij maken gebouwen beter, gezond, veilig en gastvrij. Wij maken het verschil met slimme oplossingen, voor elk probleem.

Wat wordt er van jou als Stagiair(e) bouwkunde verwacht?

Een Timmerman student die het leuk vindt om met verschillende facetten van de bouw in aanraking te komen. Als stagiair(e) kun je bij KOERS ervaring opdoen in het werkveld maar is er ook ruimte om jouw kennis en geniale advies met ons te delen.

Je zult de volgende taken gaan uitvoeren:

  • Stelwerkzaamheden uitvoeren (zoals profielen stellen);
  • Koven, dakgoten, boedelen en gevelbekleding plaatsen;
  • Breedplaatvloeren/kanaalplaatvloeren leggen;
  • Installeren van o.a. trappen, plinten, vensterbanken en keukens;
  • Het opleveren van de woning in de juiste staat;
  • Overige reparatie- en stortingswerkzaamheden.

Wat verwachten wij van een Stagiair(e)?

Je hoeft natuurlijk nog niet alles te kunnen, want je komt bij ons om nog meer te leren! Wel is het fijn dat je zelf op onderzoek uit kunt gaan, zelfstandig kan werken en op mensen af kan stappen om vragen te stellen. En waar wij verder aan denken:

  • Een positieve instelling die gaat voor het beste resultaat;
  • Onderzoekende en analyserende houding;
  • Je volgt een mbo of hbo-opleiding op het gebied van Bouwkunde, Bouwmanagement of andere gerelateerde opleidingen;
  • Sociale, proactieve en creatieve vaardigheden.

Wat bieden we jou?

Naast de uitdagende stage, of werkperiode, waarin je veel variatie hebt in je werkzaamheden kom je te werken in een platte organisatie met korte lijnen. Je krijgt vrijheid geboden in het uitvoeren van je werk, waarbij iedereen klaar staat om te helpen. Wij bieden jou een fulltime stagevergoeding van € 550,- bruto per 4 weken. En in het geval van BBL student een passend salaris.

Wil jij meebouwen aan de toekomst van KOERS?

Wacht niet langer en reageer meteen op deze vacature via de sollicitatiebutton!

Wil je meer weten over de vacature? Bel of stuur een WhatsApp naar 06-28877166 of mail je vraag naar recruitment@koers.com. Hopelijk tot snel!

Solliciteren

Maak jij binnenkort bij KOERS het verschil?
Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature!

Meer weten

Wil je meer weten over de vacature? Bel of stuur een bericht naar onze recruitmentafdeling op 088 0990 220 of mail je vraag naar recruitment@koers.com

Doorsturen

Is dit niet direct jouw functie, maar ken je iemand die wij hiervoor zoeken? Stuur dan deze vacature door

Meer vacatures in deze regio

Vestigingsmanager Eindhoven

Fulltime | Eindhoven

Naar boven