KOERS maakt het verschil

Uitvoerder Amsterdam

Of je nu de eigenaar bent van een kantoorgebouw of de gebruiker, op het moment dat er iets gebeurt wil je snel en op een goede manier geholpen worden. En of het nu bijvoorbeeld gaat om het herstellen van een dak bij stormschade (bouwkundig), het verbouwen van een kantoorpand, utiliteitspand of woningen óf om de complete renovatie van een gebouw; men verwacht kwaliteit en service. En dat begrijpen wij bij KOERS. Wij zijn de nieuwe generatie makers. Wij maken gebouwen beter, gezond, veilig en gastvrij. Om hier goed aan te kunnen voldoen zijn we ter uitbreiding van ons team in Amsterdam op zoek naar een Uitvoerder.

Welke uitdagingen krijg jij als Uitvoerder?

Voor onze vestiging Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Uitvoerder. Als Uitvoerder wordt jij verantwoordelijk voor het goed en efficiënt functioneren van de medewerkers op de bouwplaats. Jij weet hen te motiveren en te ondersteunen in de uitvoering van het werk. Daarnaast hopen we in jou een positief ingestelde ‘vakidioot’ te vinden, die resultaat- en kwaliteitsgericht is. Kortom;

 • Voordat de opdracht begint neem je deze uitvoerig door met je projectleider. Wat moet er gedaan worden en wanneer moet het opgeleverd worden? De projectleider is hierin je sparringpartner en degene waaraan je verantwoording aflegt.
 • Jij zorgt ervoor dat we kwaliteit leveren. Je controleert daarom scherp het uitgevoerde werk en stuurt bij waar nodig. Daarnaast begeleid je de calculatie tijdens het voorbereidingstraject.
 • Je weet als geen ander dat het in de functie van Uitvoerder draait om tijdsplanning. Je voert daarom de druk op waar nodig en beschermt je team tegen onhaalbare doelen.
 • Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Jij staat voor je mensen en zorgt voor een veilige werkomgeving en uitvoering van het werk.
 • Als Uitvoerder heb je veel contact met verschillende partijen. Opdrachtgevers (professionele vastgoedbezitters), leveranciers, onderaannemers, collega’s, etc. Jij zorgt ervoor dat je de informatie filtert en doorgeeft aan de partijen die het nodig hebben.
 • Je bent een vakman in hart en nieren. Jij zorgt mede voor een goede administratieve begeleiding van de projecten, controleert (nieuwe) tekeningen en je werkt kosteneffectief.

Wat verwachten wij van jou als Uitvoerder?
Jij weet als uitvoerder van aanpakken. Dit lijkt een open deur, maar als Uitvoerder ben je enorm belangrijk voor ons. Je bent onderdeel van een klein team, waardoor je tijdens projecten veel ballen tegelijk in de lucht moet houden. Dit is helemaal op jouw lijf geschreven en zorgt er samen met ons voor dat KOERS zijn beloftes blijft waarmaken. Om dit te kunnen doen, hopen wij dat je over de volgende eigenschappen beschikt:

 • Je hebt al een aantal jaren in de bouw gewerkt als Uitvoerder. Hierdoor kun je goed zelfstandig werken en, door jouw ervaring, de dingen ook goed uitleggen aan iemand anders.
 • Een afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal MTS-niveau is een pre, maar aan ruime bouwkundige kennis en ervaring hechten wij ook veel waarde.
 • Doordat je met vele verschillende partijen te maken hebt, weet je de juiste toon te raken waar nodig.
 • Jij hebt goede sociale, commerciële en leidinggevende vaardigheden en een natuurlijk het nodige overwicht.
 • Het eindresultaat telt. Daarom is het van belang goed te kunnen plannen, nauwkeurig te zijn in het verwerken van alle administratie én zorg te dragen voor de kwaliteit van het werk; uiteraard binnen de begroting.
 • Je denkt mee aan de bouw van morgen. Veranderingen van werkprocessen of het werken met nieuwe technieken maken voor jou je werk leuk.

Wat bieden we jou?
KOERS werkt met kleinere teams die allemaal hun eigen verantwoordelijkheid hebben en krijgen. Hierdoor ben jij als Uitvoerder niet zomaar één van de vele schakels in een project; jij bent essentieel voor het slagen van de projecten. Net zoals de timmerman of de projectleider dit is. Achter deze kleinere teams staat wel een grote landelijke, en bovendien financieel gezonde, organisatie. Wij bieden jou:

 • Een goed salaris dat boven de normen van de CAO Bouw en Infra ligt. Afhankelijk van jouw ervaring gaan we hier graag over in gesprek.
 • Pensioenopbouw conform de richtlijnen van de CAO Bouw en Infra.
 • 25 vrije dagen én 15 roostervrije dagen. KOERS gaat niet dicht tijdens de bouwvak dus deze kun je grotendeels naar eigen inzicht opnemen.
 • Een goed ingerichte werkplek met onder andere Navision software.
 • Een auto met tankpas en een telefoon van de zaak.
 • Veel ruimte voor het volgen van passende opleidingen en cursussen.
 • Mogelijkheden om je door te ontwikkelen binnen de organisatie, omdat KOERS nog steeds groeit is hier zeker ruimte voor.

Wil jij meebouwen aan de toekomst van Koers?
Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature!

Solliciteren

Maak jij binnenkort bij KOERS het verschil?
Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature!

Meer weten

Wil je meer weten over de vacature? Bel of stuur een bericht naar onze recruitmentafdeling op 088 0990 220 of mail je vraag naar recruitment@koers.com

Doorsturen

Is dit niet direct jouw functie, maar ken je iemand die wij hiervoor zoeken? Stuur dan deze vacature door

Meer vacatures in deze regio

Junior Projectleider Amsterdam

Fulltime | Amsterdam

Projectleider Amsterdam

Fulltime | Amsterdam

Naar boven