KOERS maakt het verschil

Stage HR

Een HR stage bij een bouwbedrijf? Jazeker! Want bij KOERS hebben wij een passie voor onze mensen. Dus ben jij op zoek naar een veelzijdige stage in een levendige en groeiende organisatie waarin geen dag hetzelfde is? Ga jij uitdagingen en veranderingen niet uit de weg? Wil jij een bijdrage leveren aan de HR strategie en de professionalisering van een dynamisch en innovatief bedrijf? Solliciteer dan op deze vacature, want jij maakt voor ons het verschil!

Wat bieden we jou?

Naast de enorm uitdagende functie waarin je veel variatie hebt in je werkzaamheden kom je te werken in een team dat bestaat uit 2 HR Adviseurs. Doordat wij een platte organisatie zijn met korte lijnen krijg je ook veel vrijheid geboden in het uitvoeren van je werk, waarbij iedereen klaar staat om te helpen.

Welke uitdagingen bieden wij jou?

Voor onze afdeling HR zijn wij op zoek naar een service gerichte, leergierige en enthousiaste stagiair(e) voor onze locatie in Barendrecht. Als stagiaire kun je bij KOERS ervaring opdoen in het HR werkveld. Je zult de afdeling ondersteunen in de operationele werkzaamheden.

Je zult de volgende taken gaan uitvoeren:

  • Dagelijkse operationele en administratieve taken
  • Personele administratie in het personeelssysteem
  • Organiseren en regelen van verschillende trainingen
  • Deelnemen aan HR overlegmomenten

En natuurlijk horen wij ook graag welke werkzaamheden jij zou willen uitvoeren bij ons.

Wat verwachten wij van een Stagiair(e)?

  • Je zit in het 2e of 3e leerjaar van de opleiding HRM (dat mag MBO of HBO zijn);
  • Je bent een handige gebruiker van de MS office applicaties;
  • Je vindt het leuk om werkzaam te zijn binnen de bouwsector;
  • Je bent nieuwsgierig. Door de juiste vragen te stellen weet je informatie op te halen die noodzakelijk is om een goede inschatting van het werk te maken;
  • Je vindt het leuk om met vele verschillende collega’s in contact te staan. Hierbij aan jou de uitdaging om elke keer de juiste toon te gebruiken om zo een goede band op te bouwen.

Wie is KOERS?

KOERS is een echt familiebedrijf en een full-service organisatie. We zijn de nieuwe generatie makers met slimme oplossingen voor betere gebouwen. KOERS maakt het verschil met innovatieve oplossingen die met intensieve co-creatie tot stand komen in dienst van het welzijn van gebouw gebruikers

Wij zijn een landelijke speler met meer dan 200 specialisten. Onze strategische pijlers zijn innovatie, co-creatie en welzijn.

Wil jij meebouwen aan de toekomst van KOERS?

Wacht dan niet langer en reageer gelijk op deze vacature door op de knop solliciteren te drukken!

Solliciteren

Maak jij binnenkort bij KOERS het verschil?
Wacht dan niet langer en reageer direct op deze vacature!

Meer weten

Wil je meer weten over de vacature? Bel of stuur een bericht naar onze recruitmentafdeling op 088 0990 220 of mail je vraag naar recruitment@koers.com

Doorsturen

Is dit niet direct jouw functie, maar ken je iemand die wij hiervoor zoeken? Stuur dan deze vacature door

Meer vacatures in deze regio

Projectleider Rotterdam

Fulltime | Rotterdam

Calculator Bouwkundig

Fulltime | Rotterdam

Naar boven