KOERS maakt het verschil

Werken bij KOERS Eindhoven

De gebouwde omgeving verandert in sneltreinvaart om ons heen. Kantoorpanden worden omgetoverd in luxe appartementen, woningen en kantoren worden door nieuwe technologie steeds ‘slimmer’ en in oude, vervallen panden wordt weer nieuw leven geblazen. Als Timmerman maak jij hierbij het verschil tussen een klein succes of volledig geslaagde bouwprojecten. Jij repareert en jij creëert, jij meet en jij schuurt, jij zaagt en jij boort, maar bovenal ben jij een Timmerman in hart en nieren. Jij bent de nieuwe generatie maker waar Koers Eindhoven naar op zoek is!

Daadkrachtig, slim en respectvol

Sinds 2019 is aannemersbedrijf Jansen en Vis onderdeel geworden van Koers Groep. Twee families zijn hier samengekomen om als één verder te gaan. En nu met nog maar één doel: Wij willen het verschil maken met innovatieve oplossingen die zorgen voor betere gebouwen. Gebouwen die gezond, duurzaam, gastvrij, veilig, slim en aantrekkelijk zijn. Met respect voor elkaar en voor het milieu.

Hoe wij dat doen?

Lees hier de verhalen van onze collega’s.

Vlog: Timmerman Ron in Utrecht
Blog
Vlog: Timmerman Ron in Utrecht
Vlog: Koers met een zachte G
Blog
Vlog: Koers met een zachte G
Blog: Makersrevolutie krijgt met KOERS Eindhoven vorm in Brabant
Blog
Blog: Makersrevolutie krijgt met KOERS Eindhoven vorm in Brabant

Kom jij bij ons het verschil maken?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? En wil je weten hoe het is om als Timmerman bij Koers Eindhoven te komen werken? Ga hier dan gelijk door naar de vacature!

Naar boven