KOERS maakt het verschil

Ontmoet de nieuwe generatie makers op de EXPO REAL '21 in München

De markt vraagt om innovatieve manieren van samenwerken en slimme, duurzame oplossingen voor betere gebouwen. KOERS is een door innovatie gedreven bouwgroep die zich richt op bestaand vastgoed en innovatieve nieuwbouw.

KOERS

Wij zijn gespecialiseerd in projectontwikkeling, verduurzaming, renovatie en onderhoud. Met meer dan 200 specialisten op het gebied van bouw en ontwikkeling maken we het verschil. Samen met onze klanten. Met respect voor elkaar en voor het milieu. Wij brengen gebouwen op voorsprong en maken ze gezond, duurzaam, gastvrij, aantrekkelijk, veilig en slim.

KOERS (her)ontwikkelt, realiseert en belegt risicodragend in binnenstedelijk vastgoed. Dit doen we zelfstandig en in partnerschap. Door onze onderscheidende aanpak brengen wij vastgoed op voorsprong.

EXPO REAL '21

Dit willen wij graag met u delen en bespreken. Daarom is KOERS dit jaar aanwezig op de EXPO REAL '21. De driedaagse handelsbeurs van 11 t/m 13 okt. '21, die de hele vastgoedsector van over de hele wereld host, vindt elk jaar in oktober plaats in München - en doet dat al sinds '99 . Als de grootste handelsbeurs voor onroerend goed en investeringen in Europa, biedt EXPO REAL de ideale setting voor efficiënt netwerken en het samenbrengen van professionals in de vastgoedwereld.

KOERS: Praktische oplossingen met een conceptuele aanpak

Wij bieden in samenwerking met gespecialiseerde partners slimme oplossingen voor grote uitdagingen. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, woningnood en veiligheid:

MURADO: We lossen het tekort aan woningen en bouwpersoneel op door middel van modulaire en circulaire bouw.

THE ROAD TO PARIS: We verduurzamen kantoren conceptmatig. Hiermee creëren we een planmatige daling van het energieverbruik. Zo dragen we ons steentje bij aan het klimaatakkoord van Parijs.

PLATFORM 2050: We verduurzamen woningen conceptmatig. Zo halen we bijvoorbeeld woningen van het gasnetwerk af.

NL VEILIG: Met een one-stop-shop-oplossing maken we gebouwen (brand)veilig volgens nieuwe normen.

EXPO REAL '21: Professioneel netwerken op de grootste Europese vakbeurs voor vastgoed en investeringen
KOERS is erbij: U bent van harte welkom op de stand in HALL A1.133

Persoonlijk kennismaken met de nieuwe generatie makers?

Dat kan op de Expo REAL 2021 München in de stand van Sociëteit Vastgoed in de INTERNATIONAL INVESTORS LOUNGE - HALL A1.133

We komen graag met u in contact!


Roland van der Hoek

Commercieel manager

rolandvanderhoek@koers.com / +31 6 51 51 70 87

Heidi van der Plas

Investment Planner

heidivanderplas@koers.com / +31 6 22 64 09 01

Harold Koers

DGA | Algemeen directeur

haroldkoers@koers.com / + 31 6 51 40 08 70

Naar boven