KOERS maakt het verschil
High Key Koers Op Straat

Expertise

KOERS is een full-service organisatie. De nieuwe generatie makers met slimme oplossingen voor betere gebouwen. Wij zijn een landelijke speler met meer dan 200 specialisten. KOERS maakt het verschil met innovatieve oplossingen die met intensieve co-creatie tot stand komen in dienst van het welzijn van gebouw gebruikers.

Bouw

KOERS maakt het verschil met slimme oplossingen voor betere gebouwen en tevreden gebruikers. Wij maken gebouwen gezond, duurzaam, gastvrij, veilig, slim en aantrekkelijk.

Lees meer

De nieuwe generatie makers

Ontwikkeling

KOERS ontwikkelt en realiseert voor elkaar vernieuwend vastgoed. Door onze expertise en ons uitgebreide netwerk slagen wij erin om interessante en gecommitteerde partijen bij elkaar te brengen.

Lees meer

Ontwikkeling
Wij zijn de nieuwe generatie makers
Wij maken het verschil

Wij willen het verschil maken met innovatieve oplossingen die zorgen voor betere gebouwen. Gebouwen die gezond, duurzaam, gastvrij, veilig, slim en aantrekkelijk zijn. Met respect voor elkaar en voor het milieu.

Lees meer

Klantenservice

Wij verzorgen het onderhoud op meer dan 1200 locaties door heel Nederland. Ons klantcontactcentrum biedt 24/7 ondersteuning voor noodreparaties en correctief onderhoud.

Lees meer

Naar boven