KOERS maakt het verschil
KOERS Rotterdam | KOERS

KOERS Rotterdam

KOERS Rotterdam
Bijdorp-Oost 56
2992 LA Barendrecht
088 0990 220 info@koers.com

Welkom bij KOERS Rotterdam. Een echt familiebedrijf opgericht in 1972 door Harrie en Trudi Koers, dat zich in de daarop volgende decennia ontwikkelde tot een technologie gedreven bouwgroep met een focus op bestaand vastgoed en innovatieve nieuwbouw. Wij zijn gespecialiseerd in projectontwikkeling, complexe verbouwingen, transformatie, verduurzaming, renovatie en onderhoud (predictief, preventief en correctief).

Het begin

KOERS is een echt familiebedrijf dat in 1972 werd opgericht door Harrie en Trudi Koers. Ze begonnen in hartje Rotterdam hun eigen onderhoudsbedrijf. In de jaren daarna ontwikkelde KOERS zich van een traditioneel allround onderhoudsbedrijf met eigen schilders, metselaars, tegelzetters en elektrotechnische beveiligingsafdeling, tot een ontwikkelende bouwer met een focus op innovatieve verduurzaming en technologie. Daarbij maakte de onderneming niet alleen een sterke groei door in personeelsbestand, maar vond ook geografisch een sterke uitbreiding plaats met vestigingen in Gouda, Utrecht, Amsterdam, Leiden en Eindhoven.

De kracht van de nieuwe generatie makers

Als full-service partner streeft KOERS naar het creëren van innovatieve oplossingen voor betere gebouwen. Gebouwen die gezond, duurzaam, gastvrij, veilig, slim en aantrekkelijk zijn. Dit doen we met een ambitieus team vakmensen, in nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners en onze klanten. Met respect voor elkaar en voor het milieu. Waarbij slimme technologie aan de basis staat van nieuwe oplossingen voor snel veranderende eisen.

Het verschil

KOERS maakt het verschil op basis van de strategische pijlers innovatie, co-creatie en welzijn. Dat levert mooie projecten op, zoals de verbouwing van een advocatenkantoor van meer dan 5000 m2 in hartje Rotterdam, terwijl het betreffende pand ‘gewoon’ in gebruik blijft. De bouw van een complex met kantoren, een restaurant en een hotel boven een ondergrondse spoorlijn in hartje stad. Met veel bouwpartijen, de nodige logistieke uitdagingen en een grote tijdsdruk. Het correctieve en preventieve onderhoud van de Rotterdamse bibliotheken, met 20 vestigingen en 2,5 miljoen bezoekers één van de grootse biebs in Nederland. KOERS is hierbij de multidisciplinaire onderhoudspartij die duidelijkheid en transparantie biedt over de kosten. En zekerheid en betrouwbaarheid over de opvolging van storingsmeldingen. Dàt is nou de kracht van de nieuwe generatie makers.

Onze referenties

Alle referenties
KOERS Rotterdam
Bijdorp-Oost 56
2992 LA Barendrecht
088 0990 220 info@koers.com
Route
Naar boven