KOERS maakt het verschil
KOERS Utrecht | KOERS

KOERS Utrecht

KOERS Utrecht
Vrijewade 4
3439 PB Nieuwegein
088 0990 220 info@koers.com

Welkom bij KOERS Utrecht. Wij zijn sinds 2009 onderdeel van KOERS, een technologie gedreven bouwgroep met een focus op bestaand vastgoed en innovatieve nieuwbouw. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie en onderhoud.

Geschiedenis

Sinds haar oprichting in 1972 heeft KOERS een gestage groei doorgemaakt. Geen groei om de groei, maar om door schaalvergroting en gerichte overnames u beter van dienst te kunnen zijn. Met die gedachte vonden in de afgelopen jaren overnames plaats richting Gouda, Leiden, Amsterdam en Eindhoven. In Utrecht opende KOERS in 2009 een eigen vestiging, omdat er vanuit bestaande klanten vraag was naar een partner in deze regio op gebied van onderhoud en renovatie.

De kracht van KOERS Utrecht

Teamleider Leo Bom van KOERS Utrecht werkt hier met een kernteam van 6 vaste medewerkers en een flexibele schil van zo’n 20 vakmensen. Grote opdrachtgever is winkelcentrum Hoog-Catharijne waarvoor KOERS Utrecht als huisaannemer het dagelijks onderhoud verzorgt, renovaties uitvoert en alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden verricht. Een flinke job aangezien deze oudste winkelmall van Nederland een oppervlakte heeft van maar liefst 200.000 (!) vierkante meter.

Het verschil

Een andere belangrijke speerpunt waarmee KOERS Utrecht het verschil maakt, wordt gevormd door brandpreventie en brandveiligheid. Werkzaamheden die ze uitvoert in nauwe samenwerking met NLVeilig. Mooi voorbeeld van een recent project op dit gebied is het brandveilig maken van 1000 appartementen in opdracht van Woongoed Zeist.

Onze vacatures

Alle vacatures

Timmerman Utrecht

Fulltime | Utrecht

KOERS Utrecht
Vrijewade 4
3439 PB Nieuwegein
088 0990 220 info@koers.com
Route
Naar boven