Wij maken het verschil

Werken bij KOERS

Bij KOERS krijgt iedereen de mogelijkheid om middels vakgerichte opleidingen of praktijktrainingen zichzelf verder te ontwikkelen. Onze medewerkers blijven op deze manier op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen binnen hun vakgebied wat natuurlijk nodig is om de beste dienstverlening te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.

Vlog: Werken achter de schermen

Een bouwproject wordt vaak zichtbaar door het harde werk van timmermannen op de bouw. Om tot de slimste oplossingen te komen gebeurd er heel veel werk achter de schermen. Om te zien wat hier bij komt kijken volgen we de nieuwe generatie makers Frank en Maurice van Koers Amsterdam.

Vlog: Timmerman Ron in Utrecht

In onze nieuwste vlog deelt timmerman Ron waarom hij werken bij KOERS zo mooi vindt.

Vlog: leerling & leermeester

Bij KOERS vinden wij de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. Daarom maken wij graag ruimte voor jong talent die als onderdeel van hun opleiding bij ons praktijkervaring kunnen opdoen.

Zo geven wij vorm aan de nieuwe generatie makers!
Hoe wij dat doen? Je ziet het in deze vlog!

Blog

In de blogreeks 'Werken bij KOERS' gaan we in gesprek met de mensen bij KOERS. Wie werken er en waar werken ze aan. Echte mensen, echte projecten en echte verhalen.

Van Timmerman maar Planner
Voor iedereen die al langer bij Koers werkt was het wel even wennen. We kennen Jan van der Veen tenslotte allemaal als timmerman. En opeens zit hij daar achter een computerscherm. Sinds april 2019 draagt hij niet meer de titel Timmerman maar Planner.

Blog: "Van timmerman naar planner: het was echt wel wennen"

Faciliteiten voor onze medewerkers
KOERS is aan het bouwen aan professionalisering: de faciliteiten voor onze medewerkers moeten in orde zijn. Bianca Molendijk en Anoek Barnhoorn zijn de drijvende krachten achter de afdeling Facility bij KOERS.

Blog: “Zorgen voor middelen waarmee medewerkers hun doel kunnen bereiken.”

Makersrevolutie in Brabant
KOERS is nu ook actief in Brabant: wil jij weten wat voor werk wij daar doen?

Makersrevolutie krijgt met KOERS Eindhoven vorm in Brabant

Sociaal beleid

KOERS is een bedrijf met een ‘hands on’ mentaliteit. Binnen onze organisatie stimuleren wij een open en transparante communicatie. Er zijn verschillende overlegmomenten tussen de afdelingen en medewerkers binnen het bedrijf waarbij onder andere de lopende projecten, signalen vanuit onze opdrachtgevers, ontwikkelingen binnen de branche, kwaliteit en VGM aspecten op de agenda staan. Op deze wijze is geborgd dat alle medewerkers op de hoogte zijn van lopende zaken, dat er tijdig kan worden gestuurd en dat zaken snel en slagvaardig kunnen worden afgehandeld.

Naast informele overlegmomenten zijn er regelmatig overlegmomenten met het accent op de uitwisseling van kennis en ervaringen, het verbeteren van de kwaliteit en het verbeteren van de onderlinge communicatie. Zo kunnen faalkosten verder worden teruggedrongen, worden kennis en kunde vergroot en worden werkzaamheden beter op elkaar afgestemd. Het zorgt ook voor een grotere betrokkenheid tussen collega's.

Als professionele organisatie hechten wij veel waarde aan het opbouwen van lange termijn relaties met onze werknemers en het creëren van een prettige werkomgeving. Ook ons gezondheidsbeleid is gericht op het menselijke aspect. Wij proberen iedere medewerker de juiste ondersteuning en ruimte te bieden. Die medewerker die onverhoopt langdurig ziek wordt krijgt een intensieve begeleiding waarbij in samenspraak een plan van aanpak wordt opgesteld.

Open sollicitatie

Staat er geen geschikte vacature tussen?

Stuur dan een open sollicitatie

Meer weten?

Lindy Olthaar-Kooiman

HR business partner
088 09 90 220 hr@koers.com

Onze vacatures

Naar boven