KOERS maakt het verschil

Bouw van FABhouse Gouda is gestart!

Aan de Achterwillenseweg in Gouda is de transformatie van een voormalig kantoorpand tot een woonvilla met 12 appartementen gestart. Het project is een succesvol concept van ontwikkelaar FABhouse BV. KOERS is vanaf het begin betrokken geweest bij de bouw en zal in het eerste kwartaal van 2023 het project opleveren.

Een uniek concept, want bij de appartementen van ontwikkelaar FABhouse bepaalt de koper zelf hoe het appartement eruit komt te zien in drie stappen, om zo aan alle woonwensen te kunnen voldoen. Een project wat dan ook zeker niet is bestemd voor een traditionele manier van werken.

Flexibiliteit

Aan de hand van drie stappen creëert de koper zijn of haar ideale appartement. De ligging, het aantal vierkante meters, de indeling en de keuken of badkamer die bij de koper past. Een project waar een flexibele, klantgerichte en open aanpak bij past en daarom ideaal voor KOERS.

Vanaf het begin is KOERS nauw betrokken geweest bij het project, waarin er werd meegedacht over de kwaliteit en de bijbehorende bouwkosten van de transformatie. Als onderdeel van het bouwteam denkt KOERS mee over slimme ontwerptechnieken en zet het zich in voor een hoge kwaliteit van de uitgebreide koperswensen. Een voorbeeldproject van een duurzame, volledig aardgasvrije transformatie.

Proosten

Op 22 februari is er feestelijk geproost op de start van de bouw. Zowel de nieuwe bewoners als het projectteam waren aanwezig om dit moment te vieren.

De bouw is officieel gestart en wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd. Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor updates rondom het FABhouse project.

Naar boven