KOERS maakt het verschil

De zomer van KOERS in een notendop

Ondanks dat het hartje zomer is, hebben de KOERS vestigingen niet stilgezeten. Doorlopende projecten in Utrecht, design kamers in Amsterdam en statige straten in Rotterdam; onze teams hebben wederom gebouwd aan betere gebouwen, voor een betere toekomst. Lees meer over de zomer van KOERS.

Renovatie en verduurzaming aan de Straatweg in Rotterdam

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de renovatie en verduurzaming van het Kolpa van der Hoek pand aan de Straatweg in Rotterdam. Een samenwerking met Spindler Design To Build, waarin we drie verdiepingen casco hebben gemaakt en gebruiksklaar hebben opgeleverd. Uiteraard met een algehele verduurzaming, die installatietechnisch en bouwkundig in lijn is met hedendaagse eisen op het gebied van comfort, energie en isolatie.

Dit project is met een slimme en gefaseerde aanpak benaderd, om zo bijkomende uitdagingen (zoals de stedelijke context van dit project) te minimaliseren. Het pand is per verdieping gestript en voorzien van nieuwe, goed geïsoleerde plafonds, vloeren en wanden. Hierbij werd ook de bestaande E installatie gemoderniseerd. Daarnaast hebben we nieuw stuc-, schilder- en tegelwerk verzorgd en akoestisch spuitwerk voor verbetering van geluidsisolatie, geluidsabsorptie en geluidsdiffusie.

Werkzaamheden aan Hoog Catharijne in Utrecht

Wist je dat we al ruim vier jaar dagelijks werkzaam zijn in het winkelcentrum van Hoog Catharijne The Mall? Niet alleen hebben we mogen bouwen aan diverse winkels, ook staat er een vast team elke dag klaar om de nodige bouwkundige onderhoudsklussen te verrichten. Op die manier blijft dit Utrechtse winkelcentrum mooi én veilig voor de bezoekers en het winkelpersoneel.

De KOERS VW ID. Buzz

Bij KOERS proberen we op verschillende manieren maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Op die manier hopen ook wij een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Een stap in de goede richting is onze nieuwe KOERS bus, ook wel Buzz genoemd. Deze Volkswagen is niet alleen een echte blikvanger, hij rijdt ook nog eens volledig elektrisch!

Het Ruby Emma Hotel in Amsterdam

Een van de afgeronde projecten deze zomer is het Ruby Emma Hotel in Amsterdam. Het team heeft hard gewerkt om de kamers van dit prachtige hotel te voltooien, zodat ze weer klaar zijn om nieuwe gasten te ontvangen.

Van het vakkundig plaatsen van wanden en plafonds tot de verfijnde afwerking met beton ciré en tegels, en de naadloze installatie van vloeren en glazen panelen. Deze mooie klus mochten we uitvoeren in opdracht van projectmanagementbureau Drees & Sommer Netherlands. Een ware eyecatcher in onze hoofdstad!

Een zonnige BBQ

Naast het harde werken, was het ook tijd voor een gezellige BBQ. Op de verschillende vestigingen werden de banken en tafels buiten gezet en gingen de hapjes en drankjes er goed in. Een mooie manier om samen de zomer in te luiden.

Een gerestaureerde kerktoren in Schiedam

De afgelopen periode heeft het KOERS team in Amsterdam hard gewerkt aan de renovatie van de kerktoren van de Blauwhuiskerk in Schiedam!

De kerktoren wordt met veel zorg gerestaureerd in onze werkplaats. Met nog wat final touches zoals de bekleding met lood en het schilderwerk, is de toren klaar om teruggeplaatst te worden op het rijksmonument aan de Lange Nieuwstraat. Een prachtig onderdeel van het Blauwhuiskwartier-project.

F1 kijken in Zandvoort

Wat een geluk! Een aantal van onze KOERS collega’s heeft kaarten van de zaak mogen ontvangen voor de eerste dag van het Grand Prix-weekend in Zandvoort, met een goed plekje om Max voorbij te zien scheuren. Het was een mooie dag!

Wil je op de hoogte blijven van onze recente bouwprojecten? Volg ons dan op Linkedin, Instagram en Facebook.

Naar boven