KOERS maakt het verschil

Kennismaken met vestigingsmanager Matt Hendrikx

Matt Hendrikx, onze nieuwe aanwinst in KOERS Eindhoven. Als vestigingsmanager is hij het gezicht van de locatie in het mooie zuiden, waar hij grootse plannen heeft. Samen met Harold Koers is hij het gesprek aangegaan met VG Visie, voor de Eindhovense Vastgoedweek.

Sinds kort is KOERS werkzaam in Eindhoven, naast de vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Gouda. Een mooie toevoeging voor het bedrijf, want Eindhoven is dynamische regio met veel kansen.

'Een zachte g'

Volgens Matt miste KOERS 'een zachte g'. "Die hebben ze met mij gekregen. Ik ben echt een zuiderling. Ik hou van de omgeving en ken de markt." Deelt hij met VG Visie.

Daarbij is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de KOERS manier van werken, iets wat voor Matt niks nieuws is dankzij zijn achtergrond in de high tech wereld. Daar draait het volgens hem om investeren, risico's durven nemen, inspelen op de markt en gericht bouwen aan de toekomst. "Dat spreekt me enorm aan. Ik wil nu aan de slag met het creëren van mogelijkheden voor groei en ontwikkeling in vastgoed."

Zijn doel

KOERS op de kaart zetten, uitbreiden, doelstellingen halen, het team uitbreiden en zelfstandig maken. Dat zijn een aantal van Matt zijn doelen.

"In de slag naar verduurzaming en het gebruik van nieuwe technologie kunnen we onze klanten vooruithelpen en toegevoegde waarde creëren. Ik wil zorgen dat we onze doelstellingen halen, liefst in kortere tijd. Daarnaast wil ik het team uitbreiden en zelfstandig maken, zodat ik me puur kan focussen op de groei."

Meer in VG Visie

Benieuwd naar het hele gesprek met Matt en Harold? Lees het interview van VG Visie hier.

Wij wensen Matt ontzettend veel succes en plezier in zijn nieuwe functie. Op naar vele jaren samenwerken!

Naar boven