KOERS maakt het verschil

Rotterdam Building: een nieuwe mijlpaal

Een mijlpaal voor Rotterdam Building! Met de oplevering van de begane grond, het Compass Group F&B-concept 'Club Nomad', is deze grote renovatieopdracht van Ballast Nedam Development zo goed als afgerond. Later dit jaar vindt de officiële opening van het nieuwe Rotterdam Building plaats.

Een prachtige eyecatcher

Eyecatcher van deze oplevering is de prachtige tribunetrap die voor het eerst in het bestaan van het gebouw de begane grond met de eerste verdieping verbindt. Hierdoor kunnen bezoekers eenvoudig naar de meeting room verdieping lopen.

Een volledige nieuwe look

De nieuwe gietvloeren en de metershoge stalen kozijnen geven de begane grond een warme en eigentijdse uitstraling waardoor het gebouw helemaal klaar is voor de toekomst. KOERS nam ook al het andere bouwkundig werk aan zoals de keuken, toiletgroepen, entresols, vloerafwerking, stucwerk en meer. Ook mochten wij onlangs het nieuwe hoofdkantoor van Ballast Nedam Development op de tweede verdieping in Rotterdam Building opleveren.

Het gebouw is geschikt gemaakt voor nieuwe huurders. Ook zijn alle gemeenschappelijke ruimtes gerenoveerd, de brandveiligheid en overdrukinstallatie zijn verbeterd en de gevelbekleding is onder handen genomen.

Met dank aan

Wij zijn trots en dankbaar dat we dit project als bouwkundig hoofdaannemer voor Ballast Nedam Development hebben mogen uitvoeren. Ook bedanken we Richard Hoornweg en Suzanne van der Zant - Kickken en de rest van het Koers-team dat hieraan gewerkt heeft!

Naar boven