KOERS maakt het verschil

KOERS zet groei door met overname Derksen en Singerling in Amsterdam

Met de overname van bouw- en aannemingsmaatschappij Derksen en Singerling, krijgt de dit jaar ingezette makersrevolutie van het Rotterdamse KOERS nu ook gestalte in Amsterdam. Harold Koers, directeur-eigenaar van KOERS: “Wij zijn de nieuwe generatie makers die met innovatieve oplossingen zorgen voor betere gebouwen. Met de overname van Derksen en Singerling geven we gestalte aan deze strategie en aan verdere groei in het Amsterdamse.” De overname onderstreept tevens de ambitie van KOERS om een vooraanstaande positie te bekleden rond de vijf grote steden in Nederland.

Dick Singerling & Harold Koers | KOERS

Net als KOERS is het in 1979 opgerichte Derksen en Singerling een familiebedrijf waar degelijkheid, betrouwbaarheid en ouderwets vakmanschap voorop staan, aldus Harold Koers: “Wij zijn enthousiast over deze uitbreiding en de nieuwe kansen die dit zal bieden voor ons bedrijf. Niet alleen hebben we bij Derksen en Singerling te maken met enthousiast, goed opgeleid personeel. Maar profiteren we met de overname van synergie op veel gebieden. Tevens halen we een schat aan ervaring en kennis van de lokale markt in huis. We zijn dan ook blij dat Dick Singerling na de overname actief betrokken blijft bij de onderneming.”

“Wij zijn enthousiast over deze uitbreiding en de nieuwe kansen die dit zal bieden voor ons bedrijf."
Derksen en Singerling + KOERS: Een prima match.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

De focus van Derksen en Singerling ligt op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een visie die nauw aansluit bij de kernwaarden van KOERS om met respect voor elkaar en het milieu te opereren. En met innovatieve oplossingen te zorgen voor betere gebouwen, die gezond, duurzaam, gastvrij, veilig, slim en aantrekkelijk zijn. Derksen en Singerling heeft een sterke positie op de kantorenmarkt, in de zorgsector en in de culturele sector (musea). Binnen deze segmenten richt het zich met name op verbouwingen, onderhoud en grotere renovatie- en verduurzamingsprojecten. Waardoor het een prima aanvulling vormt op de dienstverlening van KOERS. De bedoeling is dat de Amsterdamse onderneming voorlopig onder de vertrouwde, eigen naam blijft opereren, maar op termijn zal integreren in de KOERS-organisatie.

Meer weten?

Roland van der Hoek

commercieel manager
088 09 90 220 info@koers.com
Naar boven