KOERS maakt het verschil
KOERS Utrecht | KOERS

Bouwbedrijf Utrecht: focus op renovatie & onderhoud

Wij heten je graag welkom bij KOERS Utrecht. Onze specialisatie ligt voornamelijk in renovatie en onderhoud in regio Utrecht. Een van de speerpunten waar wij als bouwbedrijf Utrecht het verschil mee maken, is brandpreventie en brandveiligheid. Wat maakt bouwbedrijf Utrecht een uitmuntende partner voor vastgoedinvesteerders en pandeigenaren? Dat vertellen we je aan de hand van onze kracht, specialisaties en mooie cases.

Oorsprong aannemer KOERS Utrecht

Ons bouwbedrijf in Utrecht is sinds 2009 onderdeel van KOERS. Het in 1972 opgerichte KOERS is een bouwgroep, gedreven door technologie, die de focus legt op bestaand vastgoed en innovatieve nieuwbouw. Met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Leiden en Gouda is KOERS in de loop der jaren uitgegroeid tot gevestigde naam in de branche. Bouwbedrijf Utrecht richt zich voornamelijk op renovatie en onderhoud.

KOERS is van oorsprong begonnen als familiebedrijf, een aannemer met de focus op het onderhouden van bestaand vastgoed. Omdat innovatie steeds meer voorop kwam te staan, is het uitgegroeid tot ontwikkelende aannemer in de bouw gericht op verduurzaming en technologie. Duurzaamheid is een prominente pijler binnen de bedrijfsvoering van ons aannemersbedrijf. Het motto van KOERS is niet alleen zeggen, maar ook daadwerkelijk doen.

Hoe maakt bouwbedrijf Utrecht het verschil?

KOERS maakt als aannemer gebouwen gezond, duurzaam, gastvrij, veilig, slim en aantrekkelijk. De kracht van aannemersbedrijf Utrecht ligt in het verzorgen van onderhoud, het uitvoeren van renovaties en het verrichten van alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden. Dit zie je ook terug in onze prachtige cases, waar we later op terugkomen. Met teamleider Leo Bom aan het roer wordt er met man en macht gewerkt aan mooie projecten. Het kernteam bestaat uit zes vaste krachten en een flexibele schil van ongeveer 20 vakmensen.

Mooie cases

Wij hebben als aannemer veel ervaring met transformatieprojecten. We lichten ter inspiratie een paar mooie cases voor je uit.

Winkelcentrum Hoog-Catharijne

Voor winkelcentrum Hoog-Catharijne (de oudste van Nederland) heeft KOERS Utrecht als huis aannemer diverse werkzaamheden verricht. Dit betrof geen kleine klus, want dit winkelcentrum heeft een oppervlakte van maar liefst 200.000 vierkante meter. Een gave uitdaging. Met het verzorgen van het dagelijks onderhoud, het uitvoeren van renovaties en het verrichten van alle bouwkundige werkzaamheden mogen wij deze klus toevoegen aan onze lijst met geslaagde projecten.

Meeting Center Hercules

Een klus die ons zeker is bijgebleven is Meeting Center Hercules in Utrecht. In opdracht van Whitewood werd een vergadercentrum gebouwd van 30.000 vierkante meter. Het kantorencomplex werd door ons als aannemersbedrijf in samenwerking met Architect Normaalkracht en Office Improvers gerealiseerd. In het kantorencomplex kunnen huurders werkplekken huren. Ook zijn er zes grote vergaderruimtes en zijn er voldoende plekken om anderen te ontmoeten, zodat het ook echt dient als ontmoetingsplaats.

KOERS heeft als bouwkundig partner en aannemersbedrijf invulling gegeven aan de opwaardering van het gebouw. Het moderniseren van een kantorencomplex zodat het voldoet aan de huidige eisen zorgt altijd voor een hoger rendement.

Jouw aannemer voor een slimme oplossing in Utrecht

Ook toe aan een slimme oplossing voor een beter gebouw? Bouwbedrijf Utrecht realiseert dit op het gebied van renovatie en onderhoud, verbouwingen en transformaties en innovatieve nieuwbouw. Als jouw aannemersbedrijf zorgen we altijd voor een toekomstbestendig gebouw. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken hoe we jouw gebouw gaan upgraden. Samen maken we het verschil.

KOERS Utrecht
Vestigingen
KOERS Utrecht
Meeting Center Hercules Utrecht opent haar deuren
Persbericht 20 oktober 2020
Meeting Center Hercules Utrecht opent haar deuren
Naar boven