KOERS maakt het verschil

Wij vertalen strategisch onderhoudsbeleid naar praktische uitvoerings- en implementatieoplossingen. Daarbij staan continuïteit d.m.v. risicobeheersing en kostenbesparing voor de korte- en lange termijn centraal.

High Key Koers Op Straat

Technisch beheer

Professionele dienstverlening in één hand

KOERS maakt het verschil. Ook als het gaat om technisch beheer. Wij helpen vastgoedeigenaren en gebruikers om zich te concentreren op de eigen bedrijfsactiviteiten. Daarom nemen wij alle onderhoudszorgen uit handen. Dit heeft als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft voor al het onderhoud aan gebouwen en technische installaties. Bovendien brengen wij structuur in de leveranciersketen door het maken van heldere afspraken. Dit brengt uniformiteit, geeft inzicht en bespaart kosten.

Onze eigen Klantenservice in uitvoering
Onze eigen Klantenservice in uitvoering
Onze KAM coördinator Bianca de Mooy in overleg met een van onze projectleiders
Onze KAM coördinator Bianca de Mooy in overleg met een van onze projectleiders

Facility Management

Wij maken gebouwen gastvrij

KOERS zorgt ervoor dat uw locatie aanvoelt als een plek. Onze facilitymanagement diensten maken gebouwen gastvrij. KOERS organiseert en voert de diensten die ondersteunend zijn aan de kerntaken van een organisatie zonder gedoe uit. Hiermee waarborgen wij de bedrijfscontinuïteit, veiligheid en voorkomen we onnodige kosten.

Building Operator

Full service gebouwmanagement

Uw gebouw is in goede handen. We ontwikkelen een visie voor de locatie in relatie tot de omgeving. Op basis van deze strategie kunnen wij i.s.m. ons partnernetwerk het plan vanaf design, bouwfase en uiteindelijk ook beheer en onderhoud professioneel verzorgen. Denk daarbij aan: faciliteren in horeca, ontwerp kantoor- en vergaderruimtes, hospitality management, operationeel management en beheer van servicebalie.

Meer weten?

Naar boven