KOERS maakt het verschil

KOERS maakt het verschil met slimme oplossingen voor betere gebouwen. Van kleinschalige projecten tot complexe transformaties. KOERS maakt gebouwen aantrekkelijk, duurzaam en gezond.

Brouwershuys Rotterdam | KOERS

Montage

Specialisten in kleinschalige projecten

Het KOERS montageteam komt optimaal tegemoet aan verzoeken die meteen om actie vragen. Het team vormt een praktische, hands-on aanvulling op de dienstverlening van KOERS. Het montageteam is ingericht op snelle en efficiënte uitvoering van kleinschalige projecten. Zoals kleine verbouwingen en schadeherstel.

KOERS realiseerde voor Cocon Vastgoed Management op diverse verdiepingen van bedrijfsverzamelgebouw Het Brouwershuys flexibele en ruime kantoorunits.
KOERS realiseerde voor Cocon Vastgoed Management op diverse verdiepingen van bedrijfsverzamelgebouw Het Brouwershuys flexibele en ruime kantoorunits.

Transformatie

Een tweede leven voor gebouwen

KOERS maakt het verschil. Met slimme transformatieconcepten geeft KOERS gebouwen een tweede leven. Bijvoorbeeld wanneer een functie niet langer aansluit bij de tijd. Zoals bij kerkgebouwen of monumentale bankgebouwen. En in sommige gevallen wanneer een gebouw niet meer voldoet aan de huidige technische- of gebruikerseisen. Wij hebben veel ervaring met transformatieprojecten waarbij ons vakmanschap, creativiteit en flexibiliteit tot het uiterste worden aangesproken. Wij brengen vastgoed op voorsprong.

Transformatie project Florida te Boskoop
Transformatie project Florida te Boskoop

Verbouwing en Renovatie

Opwaarderen van bestaand vastgoed

KOERS maakt het verschil. Ook bij verbouwing en renovatie. Voor vastgoedeigenaren is het moderniseren van kantoren de beste manier om het rendement van bestaande gebouwen te verbeteren.

Een renovatieproject kan zich richten op de esthetiek, de technische staat van gebouwen en installaties, gezondheids- en duurzaamheidsaspecten. Koers specialiseert zich woning- en kantoorrenovaties, herinrichting en upgraden van kantoren en winkelcentra, restauratie en realisatie van turn key design & build projecten.

Nieuwe verkeerscentrale Dordrecht

Op 9 juni verhuisde de regionale verkeerscentrale Dordrecht. De nieuwe verkeerspost voor de scheepvaart bevindt zich bovenop het Drechttunnelgebouw, met direct zicht op de zeer drukke scheepvaartroute op de Oude Maas.

Naar boven