KOERS maakt het verschil

Design & Build in hartje Rotterdam

KOERS creëerde een nieuwe entree voor een gerenommeerde supermarktketen aan de Rotterdamse Karel Doormanstraat. Hartje stad dus met fikse uitdagingen op het gebied van logistiek, veiligheid en bereikbaarheid.

Karel Doormanstraat | KOERS

Voor de nieuwe generatie makers van KOERS overigens niet alleen op dat gebied een uitdaging, maar ook constructief. De entree bevindt zich namelijk boven een technische ruimte van de stadsverwarming. Het was volgens projectleider Mike van Thienen dan ook niet zozeer qua omvang een flinke klus, maar vooral vanwege de uitdagingen op het gebied van logistiek, veiligheid, bereikbaarheid en de constructie.

Qua omvang een klein project, maar heel intensief door alle uitdagingen op het gebied van veiligheid, bereikbaarheid, logistiek en constructie.

Design & Build

In opdracht van MVGM ging KOERS in bouwteam verband met diverse partners aan de slag. Zo is het ontwerp van MaaQ design & build en verzorgde Van der Meer en Zoon Tegels het fraaie natuurstenen tegelwerk. Het project vormt een mooi voorbeeld van de Design & Build methode.


Opdrachtgever: MVGM
Architect: MAAQ Design + Build
Omvang:

Locatie:
Karel Doormanstraat, Rotterdam

Gerelateerd
Naar boven