Wij maken het verschil

Keep on dancin' in studentendiscotheek Lorre Delft

Studentendiscotheek Lorre aan de Delfte Phoenixstraat is typisch zo'n plek, in elk geval vóór de Corona, waar het ieder weekend bal is. En waar studenten uit heel Nederland uit hun dak gaan. Om dat beter aan te kunnen, voerde KOERS recent een slimme verbouwing uit.

Daarbij werd, zonder het aantal vierkante meters te vergroten, toch meer ruimte gecreëerd. Ook werd bij de make-over de routing verbeterd en het complete interieur en de toiletgroepen gerenoveerd.

Door slimme ingrepen, op dezelfde oppervlakte, meer ruimte creëren.

Slimme, constructieve oplossingen

Projectleider Mike van Thienen van KOERS: "Het ging bij Lorre om slimme constructieve aanpassingen, waardoor we meer openheid hebben gecreëerd. En zonder het aantal vierkante meters te vergroten, qua gevoel toch voor meer ruimte hebben gezorgd."


Opdrachtgever: Stichting Onroerend Goed Beheer
Architect: Standard Studios
Omvang: BVO 425 m2
Locatie: Phoenixstraat, Delft

Naar boven