KOERS maakt het verschil

Metamorfose kantoor KPMG Meijburg & Co Amstelveen

Een comfortabele en gezonde werkomgeving creëren die optimaal aansluit bij de organisatie en die medewerkers de ruimte biedt het beste uit zichzelf te halen, is een flinke uitdaging. KOERS draagt er als de nieuwe generatie makers graag aan bij om sterke ideeën materieel vorm te geven, zoals bij de metamorfose van het Amstelveense kantoor van KPMG Meijburg & Co.

KPMG Meijburg & CO Amstelveen | KOERS

Bij een metamorfose zoals die van het KPMG kantoor is niet alleen het initiële concept belangrijk, maar vooral ook de uitvoering. Ideeën mogen er op papier schitterend uitzien; wanneer de concrete vertaling ervan in de uitwerkingsfase tekort schiet, komen ze niet tot leven.

De indrukwekkende entree met comfortabele lobby
De indrukwekkende entree met comfortabele lobby

KOERS verzorgt bouwkundig deel

Zo ook bij het nieuwe werkplekconcept dat het gerenommeerde DZAP uit Naarden ontwierp voor de Amstelveense vestiging van KPMG Meijburg & Co. Hierbij realiseerde KOERS in opdracht van DZAP het bouwkundige gedeelte van deze indrukwekkende metamorfose. Op de begane grond treft men onder andere een fraaie lobby, een smaakvol Grand Café en een state-of-the-art vergadercentrum. Bijzonder trots zijn we op het eindresultaat dat we in prettige samenwerking met Totaal Techniek Groep en Verwol Complete Interieurrealisatie tot stand brachten.


Opdrachtgever: KPMG Meijburg & Co
Architect: DZAP
Omvang: 1200m2
Locatie: Laan van Langerhuize 9, 1186 DS Amstelveen

Inspirerende details in het vergadercentrum
Inspirerende details in het vergadercentrum
Naar boven