KOERS maakt het verschil

Nieuwe brandstore Tempo Team Den Haag

Ondanks de toenemende digitalisering, blijft op de uitzendmarkt direct, persoonlijk contact belangrijk. Dus spelen voor uitzendbureau Tempo Team fysieke vestigingen nog altijd een grote rol in het contact met kandidaten en opdrachtgevers.

Tempo Team Den Haag | KOERS

Zo werd aan de Haagse Kneuterdijk door huisaannemer KOERS een nieuwe brandstore gerealiseerd, waarvoor diverse werkzaamheden plaatsvonden. Waaronder het creëren van een tussenvloer/entresol, met kantoorruimte en pantry. Met als blikvanger een print van een schilderij van Van Gogh in een stalen frame. In deze brandstore kunnen bezoekers in een prettige, informele sfeer terecht voor advies, kennis en expertise en kunnen kandidaten zich inschrijven.

Alles moet lean en mean georganiseerd worden en bouwmateriaal volgens het just-in-time principe aangeleverd.

Uitdaging

Volgens KOERS zijn de grootste uitdagingen bij zo'n binnenstedelijk bouwproject van logistieke aard: "Je moet er rekening mee houden dat de aan- en afvoer van materialen en de opslag ervan lastig is. Dus moet alles lean en mean georganiseerd worden en bouwmateriaal volgens het just-in-time principe aangeleverd. Inmiddels hebben we als huisaannemer van Randstad en Tempoteam een schat aan ervaring op dat gebied."


Opdrachtgever: Tempoteam BV
Architect: Janicki Architecten
Omvang: 280 m2
Locatie: Kneuterdijk 15, Den Haag

Naar boven