KOERS maakt het verschil

Randstad flagshipstore Den Haag

Een fysieke plek waar klant, kandidaat en intercedent elkaar kunnen ontmoeten blijft ook in het internettijdperk onmisbaar volgens uitzendorganisatie Randstad. Vandaar dat er aan de Haagse Turfmarkt fors werd geïnvesteerd in een flagshipstore, waarbij KOERS nauw betrokken was.

Turfmarkt Randstad | KOERS

In deze flagshipstore kunnen bezoekers in een prettige, informele sfeer terecht voor advies, kennis en expertise en kandidaten zich kunnen inschrijven. KOERS was als bouwkundig coördinerend aannemer nauw betrokken bij de realisatie ervan.

Technologie, aandacht, gedrevenheid

Arjan Pfaff begeleidde vanuit KOERS de hele operatie, waarmee Randstad onderstreept dat ook in de huidige internettijdperk het persoonlijke, face-to-face contact belangrijk blijft. Pfaff: "De slogan ‘Good to know you’ die Randstad jarenlang heeft gehanteerd, is veranderd in ‘Human Forward’ waarmee Randstad een nieuwe fase inluidt. Randstad wil hiermee zeggen dat ze de kracht van technologie met de aandacht en gedrevenheid van haar HR professionals wil combineren. In Den Haag heeft dat geresulteerd in een flagshipstore die dit uitgangspunt op prachtige wijze onderstreept."

Aansturing en begeleiding

"Wij waren hierbij de bouwkundig coördinerend aannemer, die het hele project aanstuurde en begeleidde. Zelf hebben we het bouwkundige deel van de bouw voor onze rekening genomen. Dus de vloeren, de wanden en het plafond. Terwijl we voor de realisering van het interieur hebben samengewerkt met een team vaste partners.”


Opdrachtgever: Randstad NV
Architect: OTH Architecten
Omvang:
340 m2
Locatie:
Hoek Turfmarkt/Zwarteweg, Den Haag

Naar boven