KOERS maakt het verschil

Transformatie vastgoed

KOERS is een full-service partner en maakt het verschil met slimme oplossingen voor betere gebouwen. Wij zijn de nieuwe generatie makers.
Van kleinschalige projecten tot complexe renovaties. KOERS maakt gebouwen aantrekkelijk, duurzaam en gezond. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem contact op met een van onze specialisten.

Transformatie

Een tweede leven voor gebouwen

Met slimme transformatieconcepten geeft KOERS gebouwen een tweede leven. Bijvoorbeeld wanneer een functie niet langer aansluit bij de tijd. Zoals bij kerkgebouwen of monumentale bankgebouwen. En in sommige gevallen wanneer een gebouw niet meer voldoet aan de huidige technische- of gebruikerseisen. Wij hebben veel ervaring met transformatieprojecten waarbij ons vakmanschap, creativiteit en flexibiliteit tot het uiterste worden aangesproken. Wij brengen vastgoed op voorsprong.

Specialisten in kleinschalige projecten

Het KOERS montageteam komt optimaal tegemoet aan verzoeken die meteen om actie vragen. Het team vormt een praktische, hands-on aanvulling op de dienstverlening van KOERS. Het montageteam is ingericht op snelle en efficiënte uitvoering van kleinschalige projecten. Zoals kleine verbouwingen en schadeherstel.

Verbouwing en Renovatie

Opwaarderen van bestaand vastgoed

KOERS maakt het verschil. Ook bij verbouwing en renovatie. Voor vastgoedeigenaren is het moderniseren van bestaande gebouwen de beste manier om het rendement van vastgoed te verbeteren.

Een renovatieproject kan zich richten op de esthetiek, de technische staat van gebouwen en installaties, gezondheids- en duurzaamheidsaspecten. Koers specialiseert zich woning- en kantoorrenovaties, herinrichting en upgraden van kantoren en winkelcentra, restauratie en realisatie van turn key design & build projecten.

Wij zijn de nieuwe generatie makers
De nieuwe generatie makers

Maken zit in ons DNA. De vastgoedmarkt vraagt om slimme oplossingen die gebouwen beter en slimmer maken. Dat kan met technologie, in combinatie met ouderwets vakmanschap.

Wij maken gebouwen gezond, duurzaam, veilig, slim, mooi en gastvrij. Benieuwd hoe wij dit doen?

Download onze brochure

Neem contact op met een van onze specialisten

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Heb je vragen of zou je een voorstel willen bespreken, we horen het graag.

Naar boven