KOERS maakt het verschil

50 jaar KOERS met HR-adviseur Emma

Emma Visscher (33) is een van onze HR-sterren. Dit betekent dat zij alles regelt wat betreft personeelszaken. Kom je bij KOERS werken? Dan is de kans groot dat Emma een van de eerste is waar je mee in contact komt. Als belangrijk onderdeel van ons familiebedrijf, hebben we even met Emma gekletst. Want ook onze werknemers zijn jarig!

Emma, kan je vertellen hoe je bij ons familiebedrijf terecht bent gekomen?

"Het was nog niet zo lang geleden, namelijk in april 2021, dat ik van start ging bij KOERS. Ik heb de vacature via Indeed gevonden waarna twee gesprekken volgden."

"Wat mij zo aansprak bij KOERS, was de fase waar ze in zitten. De organisatie is echt aan het bouwen. Ik merkte gelijk de gemoedelijke sfeer die er binnen hing en ik zag een hoop uitdagingen liggen, waarin ik echt m'n steentje kon bijdragen. Het was gelijk een match."

Je werkt al nu anderhalf jaar, heb je al een favoriete herinnering aan je tijd hier?

"Omdat ik in de Covid tijd binnenkwam, was er nog niet zoveel mogelijk. Mijn favoriete herinnering is daarom van nog niet zo lang geleden. Het was deze zomer om precies te zijn, tijdens het Summer Event. We begonnen einde van de dag met activiteiten op het strand, zoals catapult schieten, beach hockey, beach volleybal en meer. Elke vrouw was aanvoerder, omdat de vrouwen in het bedrijf nog in de minderheid zijn. Daarna was het tijd voor de BBQ en konden lekker loungen. Er hing zo'n leuke sfeer en het was echt gezellig. Ik heb m'n collega's in een hele andere setting leren kennen."

Ik merkte gelijk de gemoedelijke sfeer die er binnen hing en ik zag een hoop uitdagingen liggen.
Emma

Wat is denk je de kracht van KOERS dat ze al 50 jaar bestaan?

"De organisatie is informeel, we werken in kleine teams en iedereen staat open voor groei en ontwikkeling. Hierdoor worden beslissingen sneller genomen en doen we het écht met elkaar. Daar is iedereen bij nodig. Maar ook wordt er veel gelachen!"

"Het maakt daarnaast ook niet uit wat je hebt gedaan. Iedereen hier is gelijkwaardig. Ik denk dat deze dingen ervoor zorgen dat we zo ver komen met elkaar."

Hoe zou je werken bij KOERS omschrijven?

"Doordat het zo'n platte organisatie is, merk ik dat we het echt samen doen en dat je werk oprecht wordt gewaardeerd. We hebben elkaar nodig; het buitenpersoneel kan niet zonder het binnenpersoneel en wij kunnen niet zonder het buitenpersoneel. Er wordt ook hard gewerkt, maar we weten allemaal waar we het voor doen. De wil is er echt."

Waar is KOERS over 50 jaar?

"Ik ben dan met pensioen hopelijk, haha! Voor KOERS hoop ik dat we nog groter zijn geworden, maar dat het daarmee niet z'n informele karakter verliest. En dat er nog steeds om wordt gekeken naar de collega's."

"We zijn nu ook veel bezig met de naamsbekendheid, dus ik hoop dat dat z'n vruchten afwerpt en we meer over KOERS gaan lezen in de media. En als ik hier dan voorbij rij, dat ik denk 'zo, van dit bedrijf heb ik onderdeel mogen zijn'."


Ik wens KOERS graag een fijne verjaardag en ik hoop dat KOERS nog vele jaren erbij mag schrijven!

Naar boven