KOERS maakt het verschil

Interview met onze Uitvoerder Richard

Richard is al jaren lid van de KOERS familie en is als Uitvoerder betrokken bij verschillende projecten. Binnen zijn functie is hij echt de spin in het web; het project moet vlot verlopen en als er problemen zijn, kan hij met zijn kennis helpen. In het interview met Richard vertelt hij meer over zijn werk bij KOERS.

Kan je wat meer vertellen over jouw carrière bij KOERS?

"Ik ben bij KOERS binnengekomen als een ventje van vijftien jaar binnen de functie leerling timmerman. Ik had echt ambitie om te timmeren, dat vond ik zo tof. De jaren hierna heb ik het hele traject doorlopen: meewerkend voorman, voorman en vervolgens uitvoerder. Een lange tijd heb ik ook een projectleider functie bekleed als het gaat om schadewerk. Ik was al vrij jong toen ik in een leidinggevende rol kwam, wat ook lastig kon zijn. Eerst was ik one of the guys, en toen moest ik ze opeens leiding geven. Dat was even aanvoelen, maar uiteindelijk ben ik goed in die rol gegroeid."

"Vandaag de dag zit ik in een projecten team en dan word ik op grotere klussen gezet, die ik als Uitvoerder behandel. Een functie waarbij ik de kennis van alle voorgaande jaren kan inzetten."


Benieuwd naar het hele interview met Richard? Lees het via onderstaande button!

Naar boven