KOERS maakt het verschil

KOERS op de PROVADA '21

KOERS is dit jaar weer sterk vertegenwoordigd op de PROVADA '21. Als vertrouwd gezicht op de beursvloer zijn onze specialisten aanwezig om kennis te maken, ingewikkelde vraagstukken omtrent vastgoed te beantwoorden of om samen te sparren over nieuwe projecten. Zo is momenteel het verduurzamen van kantoren hot item. Samen met een aantal ander marktpartijen hebben wij The Road to Paris opgericht, omdat er enorme opgave voor ons ligt om kantoren te verduurzamen. KOERS grijpt de PROVADA '21 aan om de markt hier meer over te vertellen.

KOERS op de provada'21

Gaan we elkaar zien in Amsterdam?

Bekijk alvast meer informatie en downloads omtrent onze deelname? Surf naar de provada '21 pagina!

Ontmoet de Nieuwe Generatie Makers in Amsterdam!
Lees snel verder op onze koers.com/provada21 pagina hoe KOERS het Verschil maakt!
Wij zijn de nieuwe generatie makers
Wij maken het verschil

Wij willen het verschil maken met innovatieve oplossingen die zorgen voor betere gebouwen. Gebouwen die gezond, duurzaam, gastvrij, veilig, slim en aantrekkelijk zijn. Met respect voor elkaar en voor het milieu.

Lees meer
Team KOERS/PROVADA '21: (vlnr) Harold Koers (algemeen directeur), Heidi van der Plas (investment planner) en Roland van der Hoek (commercieel manager)
Team KOERS/PROVADA '21: (vlnr) Harold Koers (algemeen directeur), Heidi van der Plas (investment planner) en Roland van der Hoek (commercieel manager)
Gerelateerd
Meer weten?

Roland van der Hoek

Commercieel manager
088 09 90 220 info@koers.com
Naar boven