KOERS maakt het verschil

KOERS gaat 12 appartementen bouwen voor Woonkwartier te Zevenbergschen Hoek

Woonkwartier en KOERS ondertekenden gisteren de startovereenkomst voor het bouwen van 12 appartementen in Zevenbergschen Hoek. Via een digitale meeting woonden verschillende mensen dit feestelijke moment bij. Wethouder Désirée Brummans sprak haar waardering uit voor Woonkwartier en KOERS dat ze tot een goed plan zijn gekomen wat past binnen het bestemmingsplan.

Nieuwbouw Plein 1940 Zevenbergschen Hoek | KOERS

Dit jaar hopen we te starten met de bouw

Al 15 jaar zijn er vanuit Woonkwartier plannen om nieuwe woningen te bouwen op deze locatie. Daarom zijn we erg blij dat het er nu echt van gaat komen. “We willen nog dit jaar te starten met de bouw en hopen dat het gebouw een mooie aanvulling is in Zevenbergschen Hoek”, licht directeur van Woonkwartier Ruud van den Boom toe.

Het gebouw

Het complex bestaat uit twee blokken met ieder zes appartementen. Ieder blok bestaat uit vijf sociale huurwoningen en één penthouse die in het duurdere huursegment valt. De bouw duurt ongeveer één jaar, vanaf het moment dat de eerste paal de grond in gaat tot aan de oplevering.

Nieuwe bewoners

We bieden de woningen ruim voor de oplevering aan via Klik voor wonen. Nieuwe huurders krijgen de kans om zelf de inrichting voor de keuken en badkamer te kiezen. Meer informatie over de huurprijzen en de doelgroep volgt later. Omwonenden en geïnteresseerden kunnen zich via communicatie@woonkwartier.nl aanmelden voor een digitale nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van wat er staat te gebeuren.

Voor meer beelden van de locatie >> klik hier

Naar boven