KOERS maakt het verschil

Nieuwbouw Plein 1940 Zevenbergschen Hoek

De grootste uitdaging bij het realiseren van woningnieuwbouw lijkt vooral de lange adem te zijn waarover je als ontwikkelaar moet beschikken. Mooi voorbeeld hiervan is een project van 12 appartementen in Zevenbergschen Hoek. Een project waar KOERS als ontwikkelaar en bouwer bij betrokken is.

Nieuwbouw Plein 1940 Zevenbergschen Hoek | KOERS

Opdrachtgever Woonkwartier en KOERS tekenden afgelopen zomer de startovereenkomt voor de bouw die, na 15 (!) jaar plannen maken, overleggen, inspraakprocedures doorlopen, et cetera, eindelijk haar beslag moet krijgen. Wethouder Désirée Brummans sprak daarbij haar waardering uit dat beide partijen er in waren geslaagd met een plan te komen dat paste binnen het bestemmingsplan.

Vijf sociale huurwoningen, één penthouse

Het complex in het centrum van Zevenbergschen Hoek bestaat twee blokken met ieder zes appartementen. Ieder blok bestaat uit vijf sociale huurwoningen en één penthouse, dat in het duurdere huursegment valt. De bouw zal ongeveer een jaar duren, vanaf het moment dat de eerste paal de grond in gaat tot aan de oplevering. Als alles dus volgens plan verloopt, is de realisatie eind 2021 een feit.Opdrachtgever: WoonKwartier Zevenbergen
Architect: GeWoon Architecten
Omvang: 12 appartementen
Locatie: Zevenbergschen Hoek

Meer informatie omtrent dit project? >> Zie ook dit persbericht

Naar boven