KOERS maakt het verschil

NLVeilig: in 5 stappen naar brandveilige gebouwen

De brandveiligheid in de meeste bestaande gebouwen voldoet niet, is complex en onoverzichtelijk. Dit leidt tot levensgevaarlijke situaties.
NLVeilig is dé one-stop-shop waarmee je als gebouweigenaar of beheerder volledig in controle bent mbt brandveiligheid.

Brandveiliggebouw  | KOERS

Brandveiligheid = noodzaak!
Als eigenaar, verhuurder of gebruiker van een gebouw bent u verantwoordelijk en zelfs aansprakelijk voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Het is belangrijk dat u alle wettelijke regels op het gebied van brandveiligheid kent en op de hoogte bent van eventuele bedrijfsrisico’s. De veiligheidsexperts van NLVeilig voorzien u graag van vakkundig en onafhankelijk advies op en passen bovendien ook het gebouw aan zodat u voldoet.

De aanpak richt zich op de het brandveiliger maken van gebouwen in 5 heldere stappen. Dat kan door het verkrijgen van inzicht in de gevaren en de mogelijkheden om deze te beperken.
NLveilig platform voor brandveilige gebouwen
Rookbeheersing. Hoe doe je dat?
Rookbeheersing. Hoe doe je dat?
Cursus op locatie
Cursus op locatie

Hoe gaan we dat doen?
Wij hebben een integrale aanpak om deze processen te beheersen. Dat doen wij middels de BIO-regelgeving dat staat voor een vertaling vanuit het Bouwbesluit op de thema's Bouwkundig, Installatie en Organisatie.

Wij sorteren nu al voor op het nieuwe Bouwbesluit (BBL) waarbij onder andere de nadruk komt te liggen op rookwerendheid naast de huidige brandwerendheidseisen.

Meer weten over NLVeilig? Download onze brochure!

Gerelateerd
Naar boven