KOERS maakt het verschil
KOERS Amsterdam | KOERS

Bouwbedrijf KOERS Amsterdam maakt het verschil

Bouwbedrijf Amsterdam focust zich op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit loopt als een rode draad door uitgevoerde projecten heen. Bouwbedrijf Amsterdam is onderdeel van KOERS, een door technologie gedreven bouwgroep met een focus op bestaand vastgoed en innovatieve nieuwbouw. Wat onderscheidt ons van andere bouwbedrijven in Amsterdam en omstreken? We nemen je graag mee.

Ontstaan bouwbedrijf Amsterdam

Voorheen waren wij Derksen & Singerling. Sinds 2013 zijn wij onderdeel van het innovatieve KOERS. Met bestaand vastgoed en innovatieve nieuwbouw als basis ligt onze specialisatie als aannemer Amsterdam in complexe verbouwingen, transformaties, verduurzaming, renovatie en onderhoud.

Voor een stukje geschiedenis gaan we terug naar 1979. In dit jaar werd Derksen & Singerling opgericht, een familiebedrijf gericht op vakmanschap en een betrouwbare aannemer met een goede service. Door de opgedane kennis en ervaring in de Amsterdamse markt was Derksen & Singerling erg waardevol voor KOERS, die dit mooie bedrijf in 2020 overnam. Vandaag de dag zit KOERS Amsterdam in Westpoort onder leiding van Hans Grootendorst. Ons aannemersbedrijf Amsterdam heeft de schat van kennis die het voormalige bedrijf altijd al bezat gecombineerd met ervaring op het gebied van verduurzamen van vastgoed, verbouwen van complexe projecten en circulariteit.

Amsterdamse projecten waarin wij het verschil maken

Wij zijn trots op de mooie projecten die we al hebben mogen uitvoeren als aannemer. Ook zijn we trots op onze klanten. Een geweldig voorbeeld is de verbouwing van de voormalige huisvesting van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Een groot en uitdagend project. Deze huisvesting moest worden verbouwd tot 116 wooneenheden die betaalbaar zijn én dienen voor studenten, starters en statushouders.

Een ander leuk project was de grootscheepse verbouwing van het Coengebouw. Dit was een flinke uitdaging omdat het gebouw in gebruik bleef tijdens de verbouwing. We realiseerden onder andere een ingrijpende entree verbouwing en maakten van algemene ruimtes zakelijke huiskamers. Het was op het gebied van logistiek en veiligheid een hele klus, maar we kijken terug op een geslaagd project.

Een bijzonder project was de Heineken Experience in Amsterdam. Binnen deze experience is er voor de bezoeker een audiovisuele toer door het brouwproces. KOERS mocht deze experience bouwen. Er moest in zeer korte tijd op een relatief klein oppervlak veel worden gedaan. Omdat het zeker geen standaard project was, was dit een hele uitdaging. Maar niet alleen voor de gebruiker nu, ook voor onze bouwers was dit een geweldige ervaring. Omdat de Experience gewoon in gebruik bleef tijdens het bouwen, moest er in de nacht en in het weekend worden gewerkt. Iets wat KOERS absoluut niet uit de weg gaat.

Langjarig onderhoud

Naast deze gave projecten verzorgen we al jaren het onderhoud voor Amsterdamse namen als EYE, de Mondriaantoren en het Olympisch Stadion.

Zie voor nog meer projecten waarbij KOERS het verschil maakte onze referenties. Je vindt hier onder andere de verbouwing van het Havengebouw, de realisatie van The Wearhouse en de verbouwing van het hoofdkantoor van Bouwinvest.

Jouw aannemersbedrijf in Amsterdam

Hecht je veel waarde aan een duurzame verbouwing waarbij slimme technologieën en expertise worden ingezet voor het beste resultaat? Neem dan contact op met KOERS Amsterdam. Wij gaan geen complexe verbouwing uit de weg en leveren vakwerk. We nemen geen genoegen met minder dan een blije eigenaar en een tevreden gebruiker. Laat je ontzorgen in jouw bouwproject door ons als innovatieve aannemer.

KOERS Amsterdam
Vestigingen
KOERS Amsterdam
Verbouwing Coengebouw Amsterdam
Referentie
Verbouwing Coengebouw Amsterdam
Heineken Experience Amsterdam: bouwen als experience
Referentie
Heineken Experience Amsterdam: bouwen als experience
Naar boven