KOERS maakt het verschil

Verduurzamen? Go to Paris!

Doet u mee met verduurzamen? Win nu met KOERS-Eindhoven een weekend Parijs per TGV voor twee personen!

Zoals u wellicht al weet heeft de overheid besloten dat vóór 1 januari 2023 alle kantoorgebouwen moeten zijn verduurzaamd. Dit conform het klimaatakkoord 2050 van Parijs. Een grote opdracht die voor ons ligt en waar KOERS een planmatige aanpak voor heeft ontwikkeld: The Road To Paris. Daarom heeft KOERS contact met u gezocht. Ding nu mee naar een gratis weekend Parijs!

Kantoren moeten per 2023 al minimaal Energielabel-C gecertificeerd zijn en KOERS heeft de oplossing voor u!

Hoe werkt het?

Indien u het onderstaande formulier invult en verstuurt dan neem ik binnen 48 uur contact met u op voor het maken van een afspraak op korte termijn.

Besluit u om door KOERS een Energielabel certificatie te laten uitvoeren dan neemt u automatisch deel aan een verloting. In deze officieel (onder notarieel toezicht) uitgevoerde verloting zal éen van de eerste 10 inzendingen een mooi, volledig verzorgd weekend Parijs per TGV cadeau krijgen. Inclusief TGV tickets en hotelovernachting! Dus vul nu het onderstaande formulier in!

Verder kunt u onderstaande brochure en Road to Paris whitepaper downloaden en bieden wij een kortingscheque op de Quickscan van uw vastgoed t.w.v. €500,- aan!

Graag maak ik een afspraak met u om vrijblijvend kennis te maken met KOERS-Eindhoven en om het Road to Paris concept aan u voor te leggen. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Met vriendelijke groet,

Isa van Sprang (BBE), Sales engineer KOERS-Eindhoven
+31(0)621320077
isavansprang@koers.com

Isa van Sprang, Sales engineer KOERS-Eindhoven
Isa van Sprang, Sales engineer KOERS-Eindhoven

Korte introductie KOERS groep

KOERS is een innovatie gedreven bouwgroep met een focus op bestaand vastgoed en innovatieve nieuwbouw. Wij zijn gespecialiseerd in projectontwikkeling, bouw, renovatie en onderhoud. Met meer dan 200 specialisten maken wij samen met onze klanten het verschil. Met respect voor elkaar en voor het milieu.

KOERS Pitch (Nederlands)

KOERS in vogelvlucht n 12 voorbeeld cases.

Download Pitch (Nederlands, pdf)


The Road to Paris Whitepaper (Nederlands)

Alles wat je wilt weten over het verduurzamen van kantoren met een conceptuele aanpak.

Download Whitepaper (Nederlands, pdf)


KOERS Road to Paris Quickscan kortingscheque

€500 korting op uw Road to Paris Office sustainability scan?

Download Ticket (Nederlands, pdf)
Contact us for more information

Naar boven