KOERS maakt het verschil

KOERS ontwikkelt en realiseert vernieuwend vastgoed. Door onze expertise en ons uitgebreide netwerk slagen wij erin om interessante en gecommitteerde partijen bij elkaar te brengen. Vraagstukken worden complexer en de behoefte aan vernieuwing wordt merkbaar groter. Gebouwen worden slimmer en het innovatieve vastgoed van de toekomst wordt niet meer gedomineerd door plaats en tijd. Daadkrachtig spelen wij hier op in door het creëren van creatieve en pakkende concepten. KOERS onderscheid zich door de wijze waarop het ontwikkelproces is georganiseerd en keuzes die we daarin maken.

KOERS maquette

Conceptontwikkeling

Daadkrachtige makers van innovatieve woon- en werkconcepten
KOERS creëert nieuwe werk- en leefomgevingen op onverwachte plekken, waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. Dit begint bij een briljant idee, een heldere visie en een ijzersterk concept. Wij houden ervan om eigentijdse plekken te maken op niet eigentijdse locaties. Dit doen we vanaf scratch met vaste partners die een jarenlange ervaring hebben op het gebied van concepting, strategie en branding van gebouwen. Koers Groep maakt het verschil. Ook met de ontwikkeling van vernieuwend vastgoed.

Productontwikkeling

Duurzame bouw door natuurlijke eenvoud en technologische innovatie
KOERS kiest voor duurzaamheid en richt zich daarbij op modulair bouwen, waarbij de productfocus ligt op houtbouw. Want hout is niet alleen een duurzaam en circulair product, maar biedt ook nog eens volop comfort. Koers Groep maakt het verschil. Oók in productontwikkeling. Daarbij geloven we in de makers revolutie door te kiezen voor slimme oplossingen op het gebied van het bouwproces, dat volgens ons dringend aan vernieuwing is. Het op de eindlocatie “produceren” van een compleet gebouw is niet meer van deze tijd. Wij geloven dat we meer en meer de automotive industrie zullen gaan volgen en op basis van slimme technologie en innovatie gebouwen modulair produceren. Wij richten ons daarbij op doordachte modulaire en circulaire producten en kiezen ervoor om de productie in eigen hand te houden. Zodat we zelf de juiste weg kunnen bepalen en hierin onafhankelijk zijn.

Modulair bouwen kan in staal en beton, maar ook in hout. Hout is een eeuwenoud bouwmateriaal en tegelijk dé innovatie in duurzaam bouwen. Hout stoot niet uit, maar slaat CO2 natuurlijk op. Hout ademt, leeft en voelt warm aan. Eigenschappen die het comfort en daarmee het gebruikersgenot ten goede komen. Hout groeit gewoon onder zon en iedere 14 seconden groeit er alleen in Finland al een compleet nieuw huis. En het mooie is dat je hout gewoon kan terugplanten. Wij geloven daarom dat houtbouw een belangrijke oplossing is om klimaatverandering tegen te gaan en willen een pionier zijn in modulaire hoogbouw en leider in hoogwaardig ontwikkelde houtconstructies.

Projectontwikkeling

KOERS ontwikkelt, herontwikkelt en transformeert
KOERS werkt zelfstandig, met partners of in opdracht van derden. Wij worden gemotiveerd door kansen en schoonheid, niet geremd door kaders. KOERS maakt het verschil. Ook in projectontwikkeling. Om het even of het gaat om ontwikkeling, herontwikkeling of transformatie. Gebruikersgenot en het tegengaan van klimaatverandering staan hierbij centraal. Wij zien hierin een uitdagende toekomst. Want steden kunnen wat ons betreft nog veel winnen aan kracht en kwaliteit. Er zijn volop plekken die een mooie bijdrage kunnen leveren aan de stad en haar omgeving.

Wij houden ervan kansen te creëren en te realiseren. Wij maken het verschil door onze aanpak. Dit is maatwerk. Voor elk project formeren wij een energiek ontwikkelteam, versterkt met experts uit ons brede netwerk. Zo blijven wij flexibel, slagvaardig en concurrerend en kunnen wij op voorsprong blijven.

Naar boven