KOERS maakt het verschil

Ontwikkeling

KOERS ontwikkelt en realiseert voor elkaar vernieuwend vastgoed. Door onze expertise en ons uitgebreide netwerk slagen wij erin om interessante en gecommitteerde partijen bij elkaar te brengen.

Toekomstgericht ontwikkelen, herontwikkelen en transformeren vanuit de gebruiker

Vraagstukken worden complexer en de behoefte aan vernieuwing wordt merkbaar groter. Gebouwen worden slimmer en het innovatieve vastgoed van de toekomst wordt niet meer gedomineerd door plaats en tijd. Daadkrachtig spelen wij hierop in door het creëren van creatieve en pakkende concepten. Wij onderscheiden ons door de wijze waarop het ontwikkelproces is georganiseerd en keuzes die we daarin maken.

Heidi van der Plas, Investment planner bij KOERS
Heidi van der Plas, Investment planner bij KOERS

Dit is hoe KOERS ontwikkeling het verschil maakt: COMPLETE ONTZORGING

Focus, een deskundige, integere aanpak d.m.v. jarenlange ervaring en een opgebouwde vertrouwensrelatie. De DGA ’s en families achter de family offices willen hun vermogen beschermen zijn op zoek naar een partij die met haar kennis zorgt voor ontzorging en niet voor etalering. Doormiddel van een quickscan en een haalbaarheidsanalyse beoordelen wij de haalbaarheid van een ontwikkeling en zijn wij in staat om een groot deel van de werkzaamheden (zie cirkel) voor onze rekening te nemen. Met als doel opbouw van een sustainable portefeuille.

Daadkrachtige makers
KOERS ontwikkeling maakt het verschil met betere gebouwen voor een betere toekomst. Voor de huidige en de volgende generaties. Gebouwen waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. Dit begint bij een briljant idee, een heldere visie en een ijzersterk concept. Kortom: een vooraf georganiseerde, conceptmatige aanpak. Wij houden ervan om eigentijdse plekken te maken op niet eigentijdse locaties. Dit doen we vanaf scratch met partners die een jarenlange ervaring hebben op het gebied van conceptueel denken, strategie en branding van gebouwen. We willen verwachtingen overtreffen en streven naar een aantoonbaar hoge gebruikerstevredenheid.

We geloven in de makersrevolutie door te kiezen voor slimme oplossingen op het gebied van het bouwproces, dat volgens ons dringend toe is aan vernieuwing.
Wij richten ons daarbij op doordachte modulaire en circulaire producten

Duurzame bouw door natuurlijke eenvoud en technologische innovatie
KOERS kiest voor duurzaamheid en richt zich daarbij op modulair bouwen, waarbij partner MURADO een breed scala aan modulaire oplossingen biedt, zoals CLT, hout-, staal-, container- en unitbouw, waarmee we gezamenlijk tegemoet komen aan de vraag van gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en andere commerciële partijen.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak?

Neem gerust contact op met Heidi van der Plas. Zij helpt u graag verder met uw vastgoed ontwikkelingsvraagstukken. Tevens is er een KOERS ontwikkeling folder beschikbaar die u hier vrijblijvend kunt downloaden.

Meer weten?

Heidi van der Plas

Directeur Ontwikkeling
088 09 90 220 info@koers.com
Naar boven