KOERS maakt het verschil
KOERS Rotterdam | KOERS

Bouwbedrijf Rotterdam: innovatieve oplossingen voor betere gebouwen

KOERS bouwbedrijf Rotterdam is een familiebedrijf dat zich richt op bestaand vastgoed en innovatieve nieuwbouw. Met diverse specialisaties is bouwbedrijf KOERS we een gevestigde naam in de Nederlandse bouw- en vastgoedbranche. Ben je op zoek naar een innovatief aannemersbedrijf of bouwbedrijf voor jouw complexe bouwproject? Dan vertellen we je graag waarom wij de juiste partner zijn om te fungeren als jouw aannemer.

Het ontstaan van KOERS: bouwbedrijf Rotterdam

Ons in 1972 door Harrie en Trudi Koers opgerichte bouwbedrijf Rotterdam werd vanaf het begin gedreven door technologie. Begonnen in hartje Rotterdam als traditioneel onderhoudsbedrijf met de focus op bestaand vastgoed groeiden we in de afgelopen halve eeuw uit tot ontwikkelende bouwer met de focus op innovatieve verduurzaming. In de loop van de jaren groeide het portfolio, breidde het team uit naar meer dan 200 specialisten en weken we uit naar diverse steden. Vandaag de dag is KOERS een ervaren aannemer met vestigingen in Rotterdam, Gouda, Utrecht, Amsterdam, Leiden en Eindhoven.

Aannemersbedrijf in Rotterdam met onderscheidende factor

KOERS bouwbedrijf Rotterdam maakt gebouwen beter door innovatieve oplossingen te bedenken, met de focus op duurzaamheid en veiligheid. Het is het zoeken naar de juiste balans tussen slimme technologie, duurzaamheid en gastvrijheid. Met het oog op de gebruiker én het milieu. Dit gevoel hebben we omgezet in strategische pijlers, de basis van ons werk: innovatie, co-creatie en welzijn. Al onze projecten zijn hierop gebaseerd. Wij geloven dat er in deze veranderende markt juist een plek is voor een nieuwe generatie daadkrachtige bedrijven die niet alleen praten, maar ook gewoon doen.

Ons ambitieuze team van vakmensen is altijd op de hoogte van vernieuwde eisen en regelgeving. Door nauw samen te werken met gespecialiseerde partners en onze klanten proberen we ons te onderscheiden door net een stap verder te denken. Wanneer we optreden als full-service partner van jouw bouwproject, doen we er alles aan om de verbouwing tot in de puntjes te organiseren. We fungeren als aanspreekpunt, maken duidelijke afspraken en zorgen dat onze vakmannen weten wat zij moeten doen. Wij maken geen onderscheid in service tussen een kleine renovatie of een grote, complexe verbouwing.

Onze projecten

We zijn als bouwbedrijf trots op onze Rotterdamse bouwprojecten. Een mooi voorbeeld is de opdracht voor een verbouwing van een advocatenkantoor middenin Rotterdam. Dit kantoor van 5000 m2 is verbouwd terwijl het in gebruik was. Een bijzondere uitdaging, die wij nooit uit de weg gaan. Ook de opdracht van de bouw van een complex met kantoren, een restaurant en een hotel is gedenkwaardig omdat dit boven een ondergrondse spoorlijn in het centrum is gerealiseerd. Nieuwsgierig naar onze andere bouwprojecten? Kijk dan bij onze referenties.

Op zoek naar een innovatieve aannemer?

Benieuwd wat we als KOERS bouwbedrijf Rotterdam voor jouw project kunnen betekenen? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Samen bedenken we een maatwerk oplossing voor jouw situatie en wensen, van een renovatie tot een complete verbouwing. Als jouw aannemersbedrijf hebben we alles in huis om elk project soepel te laten verlopen.

KOERS Rotterdam
Vestigingen
KOERS Rotterdam
Bibliotheek Rotterdam
Referentie
Bibliotheek Rotterdam
Het Brouwershuys Rotterdam
Referentie
Het Brouwershuys Rotterdam
Naar boven