KOERS maakt het verschil
LUMC Leiden | KOERS

De zorg verandert in sneltreinvaart en dus moet ook het vastgoed waar zorg wordt verleend veranderen. KOERS maakt het verschil en weet als geen ander hoe een ziekenhuis, een zorgwoning, verpleeghuis of seniorenflat optimaal aansluit op de huidige en toekomstige zorgvraag en -behoefte.

Niet alleen doordat we weten welke specifieke voorzieningen nodig zijn en kennis hebben van wet- en regelgeving op dit terrein. Maar ook omdat we weten hoe belangrijk het bouwproces is bij zorgvoorzieningen. Zoals bij ziekenhuizen, waarbij zorgvuldig werken voorop staat omdat de werkprocessen doorgang moeten vinden. Of bij renovatie van bestaand zorgvastgoed, waarbij we als geen ander weten hoe je om moet gaan met kwetsbare cliënten.

Nieuwbouw of renovatie?

Een ander punt is dat zorginstellingen steeds vaker worden geconfronteerd met teruglopende budgetten, waardoor nieuwbouw niet haalbaar is. Wij kijken dan of de bestaande huisvesting kan worden gerenoveerd en voor welke termijn. Met de juiste kennis en door zaken slim aan te pakken kunnen we vaak met relatief kleine ingrepen een hele hoop bewerkstelligen. En een bestaand pand weer goed bruikbaar en toekomstbestendig maken.

Slim onderhoud, slimme exploitatie

Maar we doen meer dan verbouwen, uitbreiden, verduurzamen en renoveren. Wij denken ook (pro-)actief mee op het gebied van onderhoud, veiligheid en hygiëne. Door onze ervaring en kennis op het gebied van installatietechniek zorgen we tevens voor een optimaal presterende en renderende gebouwen. Gebouwen die ingericht zijn om optimale zorg te verlenen, en die dat combineren met lage exploitatie- en onderhoudskosten.

Referenties

Wilt u uw zorgvastgoed verbouwen, uitbreiden of renoveren?

Neem contact met ons op!
Naar boven