KOERS maakt het verschil
KOERS Leiden | KOERS

Bouwbedrijf Den Haag: jouw innovatieve aannemer

Welkom bij KOERS Den Haag. Ons bouwbedrijf Den Haag is gespecialiseerd in verduurzaming, transformaties, renovaties, verbouwingen en onderhoud. Net als de andere KOERS vestigingen richten wij ons als aannemer op innovatie en technologie. We vertellen je graag meer over onze werkwijze, kernwaarden en mooie cases.

Bouwbedrijf Den Haag: onze geschiedenis als aannemer

Onze basis ligt in aannemer Paardekooper in Zoeterwoude. Deze aannemer is actief sinds 1881. In 2007 nam Bouwbureau en Aannemingsbedrijf De Wilde uit Gouda Paardekooper over. De reden was het gebrek aan opvolging. In 2014 nam KOERS het stokje over. Een mooie, rijke geschiedenis van ons als aannemer dus.

Onder leiding van teammanager Tom Onderwater realiseren onze vakmannen van KOERS Den Haag prachtige projecten. Tom Onderwater is als HTS-stagiair bij Paardekooper begonnen en is ondertussen al 20 jaar in dienst van deze mooie vestiging.

De kracht van bouwbedrijf Den Haag

Alles wat wij doen, doen we goed. We durven te zeggen dat onze kracht als aannemer voornamelijk ligt in onderstaande specialisaties. Door de combinatie van ouderwets vakmanschap, kennis, kunde en technologie vinden we altijd een gedegen en moderne oplossing. Wij richten ons altijd op een toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk gebouw.

Wij zijn op ons best wanneer er uitdagingen zijn. Dit kunnen uitdagingen zijn op het gebied van wet- en regelgevingen, logistieke problemen, een verbouwing die moet plaatsvinden terwijl het gebouw in gebruik blijft, het beperken van bouwoverlast: voor elke challenge bedenken we een slimme, innovatieve en flexibele oplossing. Hier maken wij als aannemer het verschil.

Mooie cases van bouwbedrijf Den Haag

Wij zijn erg trots op onze mooie cases. We hebben al veel projecten mogen realiseren, zowel zelfstandig als met partners. We geven je graag een kijkje in een aantal leuke projecten die we reeds hebben gerealiseerd.

IC voor het nieuwe Curium-LUMC

Een mooi voorbeeld van een uitdagende klus is het realiseren van een nieuwe IC voor het academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie Curium-LUMC. Het betrof een high IC, een speciale afdeling Acute Psychiatrie. Het project was intensief omdat de afdeling aan de ene kant gastvrijheid moest uitstralen en aan de andere kant ook aan de hoogste veiligheidseisen moet voldoen, waaronder een extra beveiligde kamer. Hoe maak je een kamer die beveiligd moet zijn zo dat een patiënt ook een gevoel van vrijheid ervaart? Een hele uitdaging. Maar wij zouden KOERS niet zijn als dit niet zou lukken. Dit project is succesvol afgerond. Met deze klant hebben we een prettige en duurzame relatie opgebouwd.

Museum voor Oudheden

Een museum is een gave en unieke omgeving om een verbouwing in uit te voeren. Een museum moet de zintuigen prikkelen. KOERS Den Haag heeft het Museum voor Oudheden in Leiden gerenoveerd, zodat het niet alleen bijzonder blijft maar ook voldoet aan alle eisen van deze tijd. De grote uitdaging was het zorgvuldig omgaan met kwetsbare en oude kunststukken, waaronder het uitvoeren van werkzaamheden boven een tweeduizend jaar oude tempel. Door te werken met onderdruk zorgden onze vakmannen ervoor dat de bouwstof niet werd verspreid. Deze klus is goed afgerond. Alle kunststukken hebben ook deze periode weer overleefd.

Flagshipstore Den Haag

Een andere mooie klus was het realiseren van de flagshipstore in Den Haag. Dit diende als fysieke plek waar klant, kandidaat en intercedent van uitzendorganisatie Randstad elkaar kunnen ontmoeten. Onze rol als bouwkundig coördinerend aannemer, onder begeleiding van Arjan Pfaff, was om het project aan te sturen. Het bouwkundige deel van de bouw was ook voor onze rekening. Denk aan de wanden, het plafond en de vloeren. Het was een mooie samenwerking met een team van onze vakmannen en vaste partners. Een geslaagde klus om op terug te kijken.

Oude stal Leiden

Een gedenkwaardige klus van bouwbedrijf Den Haag was het omtoveren van een oude stal in Leiden tot een comfortabele moderne woning. Deze bestaande boerderij staat in Leiden. Door veel creativiteit, flexibiliteit en improvisatie werd onder leiding van Tom Onderwater de volledige stal getransformeerd. Dit binnen het bestaande budget en de gestelde deadline. De uitdaging was slopen zonder bouwtekeningen. Dit was een kwestie van laag voor laag afpellen en alles voorzichtig en gestructureerd aanpakken. Ondanks de challenge is ook dit een geslaagde klus geworden met als resultaat een prachtig modern pand en tevreden gebruikers.

Bouwbedrijf Den Haag realiseert jouw bouwproject van a tot z

We hopen je zo een goed en compleet beeld te hebben gegeven van bouwbedrijf Den Haag. Heb je nog vragen over onze werkwijze of diensten? Of ben je op zoek naar een innovatief bouwbedrijf voor een complex project en heb je vertrouwen in ons? Bouwbedrijf Den Haag gaat graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken en jouw project te bespreken. Samen maken we het verschil.


KOERS Leiden
Vestigingen
KOERS Leiden
Intensive care voor het nieuwe Curium-LUMC Leiden
Referentie
Intensive care voor het nieuwe Curium-LUMC Leiden
Kunststukje in het Museum voor Oudheden Leiden
Referentie
Kunststukje in het Museum voor Oudheden Leiden
Randstad flagshipstore Den Haag
Referentie
Randstad flagshipstore Den Haag
Naar boven